marți, 23 septembrie 2014

Scânteia care ar fi declanșat scandalul Robert Turcescu

Jurnalistul Robert Turcescu a mărturisit public că a fost agent acoperit. Mărturisirea lui Turcescu a avut efectul unei adevărate bombe în piața politică, iar câteva elemente se leagă și par a conduce spre un scenariu cu multe hățișuri.
În data de 17 septembrie, la postul B1 TV au avut loc o serie de evenimente extrem de interesante. În emisiunea Mădălinei Pușcalău a fost invitat Ilie Sârbu. La un moment dat, Sârbu l-a atacat pe Turcescu și a spus că acesta este colonel.
Afirmația l-a deranjat extrem de tare pe Turcescu, care a intervenit chiar în timpul emisiunii.”Ar trebui să lămuriți situația de la Timișoara. Sunteți ofițer acoperit SIE și participant la Revoluția de la Timișoara.”, a precizat Pușcalău din partea lui Turcescu.
”Ce am spus eu despre el a fost din simpatie, nu din răutate.”, a replicat Sârbu.
Surse participante la discuție ne-au relatat un dialog extrem de tensionat care a avut loc în pauza dintre cele două emisiuni între Robert Turcescu și Ilie Sârbu.
Sursele noastre susțin că Robert Turcescu i-ar fi spus lui Ilie Sârbu că deține informații sigure conform cărora acesta ar fi agent acoperit al SIE. Discuția s-a purtat pe un ton mai încins, iar la final, Ilie Sârbu i-ar fi spus lui Turcescu că în lumina acestor acuzații nu are de ales și va face solicitări oficiale pentru a vedea exact care este gradul lui Turcescu în Armată, dar și în serviciile secrete.

                                                                                               Lucian N.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu