duminică, 26 octombrie 2014

DEZVALUIRI din PSD

PSD nu are capacitatea sa castige in Ardeal. Traian Băsescu, un rinocer ranit,  nu trebuie subestimat, pentru ca are instrumentele necesare sa se bata serios in campanie. Turul doi va fi extrem de complicat. Prea multi PSD-isti s-au culcat pe o ureche si cred ca Victor Viorel Ponta va ajunge presedinte “- orice s-ar intampla!”.
Dușul rece a fost oferit de „manivelă” Miron Mitrea, vineri, 24 octombrie 2o14, la Conferinta Judeteana PSD Vrancea prezidata de Marian Oprisan. Acesta le-a spus militantilor PSD ca alegerile vor fi: “Mult mai complicate decat pare”.
“Am avut ghinionul ca alte organizatii din tara sa nu sprijine efortul nostru, am avut ghinionul sa pierdem alegeri pe care nu trebuia sa le pierdem. Băsescu a jucat in afara regulilor si n-am stiut să facem față, n-am stiut sa jucam in afara regulilor si ne-a condus zece ani. Aud multe voci care spun <”Nu va mai concentrati pe el, concentrati-va pe alti candidati”>. Sa nu ne lasam pacaliti, Basescu, asa sifonat cum este, asa obosit politic cum este, are inca instrumentele grele in spate sa se bata serios in aceasta campanie si se va bate”, a declarat Miron Mitrea.
Dupa ce le-a cerut PSD-istilor sa fie atenti la Basescu, Mitrea a criticat “increderea fara limite” a unor membri ai partidului.
“Vad, din pacate, la multi colegi din tara, o anumita liniste, ca va fi o formalitate in 2 noiembrie 2014, avem candidat bun, este premier, a performat, mergem la alegeri, in turul 1 luam primul loc, turul 2 castigam indiferent de contracandidat. Eu am mai vazut aceasta atmosfera in partid, aceasta incredere fara limite ca orice s-a intampla castigam. Chiar daca par un pic pesimist, sunt realist, alegerile se vor juca tare in turul 2, vom castiga turul 1, undeva in jur de 40%ca  sa fim realisti, dar turul 2 nu va fi simplu si chiar daca Vrancea va castiga turul 2 de departe, probabil spre 60%, fiecare vot in plus din Vrancea va conta”, a spus Mitrea.
Fostul greu PSD din vremea lui Nastase a spus ca partidul nu va castiga peste tot si ca nu ar paria pe capacitatea de victorie in Ardeal.
“Nu vom castiga peste tot, entuziasmul colegilor din Ardeal ca Iohannis este sas si nu va fi votat….ba atmosferta din Ardeal nu este una anti-Iohannis. Capacitatea noastra ca si partid sa castigam in Ardeal exista, dar nu e foarte solida, nu as paria pe ea, as paria pe un efort facut de colegii mei din Ardeal, dar fara sprijinul din Sud si Moldova, nu stim sa castigam alegerile”, a declarat acesta.“Turul 2 va fi extrem de complicat, mult mai complicat decat pare”, a conchis Miron Mitrea.



                                                                                            I.D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu