luni, 20 octombrie 2014

Eduard Irimia anunţă cel mai îndrăzneţ proiect din sportul românesc

Promotorul Eduard Irimia,preşedintele circuitului Superkombat, va anunţa, marţi, 21 octombrie 2014, de la ora 12:00, în cadrul unei conferinţe de presă, care va avea loc la Trickshot Restaurant/Bowling din cadrul Promenada Mall, lansarea celui mai îndrăzneţ proiect al sportului românesc din ultimii ani. Invitat special al conferinţei de presă va fi actorul australian Costas Mandylor, celebru pentru rolul principal din filmele horror Saw, mare fan al circuitului lansat în România.
Lansată în România în urmă cu trei ani şi jumătate, ca urmaşă a Local Kombat, promoţia Superkombat, ale cărei confruntări se desfăşoară pe reguli K-1, este în acest prezent lider european în această nişă ca şi acoperire pe partea de televiziune, toate evenimentele organizate sub bagheta promotorului român având vizibilitate pe întreg teritoriul continentului. De altfel, în total, fani din 90 de ţări pot urmări în direct sau înregistrate galele Superkombat.
După ce a organizat 20 din cele 24 de World Grand Prix-uri în ţară, oferind vizibilitatea României în sute de milioane de case de pe 5 continente, Irimia este pregătit să lanseze planul de expansiunea globală prin care promoţia înfiinţată de el în 2011 să poată reprezenta România în toate colţurile planetei.
Primul pas a fost făcut în septembrie, atunci când Superkombat World Grand Prix V a avut loc în premieră în patria kickboxului, Olanda, iar pe viitor, sportivi precum Cătălin Moroşanu, Benjamin Adegbuyi, Andrei Stoica, Bogdan Stoica sau Raul Cătinaş vor lupta pentru tricolor în cele mai importante oraşe ale lumii.
La conferinţa de presă de marţi, alături de preşedintele Eduard Irimia şi Costas Mandylor vor fi prezenţi şi deţinătorul centurii mondiale, Andrei Stoica, şi Bogdan Stoica, ambii luptători fiind anunţaţi în programul următoarei gale Superkombat, care va avea loc în premieră în Elveţia, la Geneva.


                                                                          Cristi SOMESAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu