marți, 31 ianuarie 2017

Franţuzoaica Iris Mittenaere a fost aleasa Miss Univers

Miss Franţa, Iris Mittenaere, 24 de ani, a fost aleasa luni, 30 ianuarie, „Miss Univers” în cadrul unui concurs televizat desfasurat la Manila, impunandu-se in finala in fata concurentelor din Haiti si Columbia, relateaza AFP.
Născută la Lille, în nordul Frantei, Mittenaere, în prezent studentă la chirurgie dentară, a fost aleasă Miss Franţa in 2016 si Miss Nord-Pas-de-Calais in 2015, conform Agerpres.
Frumoasa satena de 1,72 metri a declarat ca daca va castiga concursul de frumusete, va face campanie pentru promovarea igienei orale, potrivit site-ului Miss Univers, care o descrie pe castigatoare ca o iubitoare "a sporturilor extreme, a calatoriilor si a gătitului de preparate frantuzesti".
Iris Mittenaere s-a impus in finala in fata lui Raquel Pelissier (25 de ani), reprezentand Haiti, si a columbiencei Andrea Tovar (23 de ani).
In total 86 de tinere au concurat in cadrul celei de-a 65-a editii a concursului Miss Univers. La editia precedenta, filipineza Pia Alonzo Wurtzbach a primit titlul, dupa o gafă a prezentatorului care o desemnase initial castigatoare pe Miss Columbia! Agerpres


                                                                                            C.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu