vineri, 28 iulie 2017

Sebastian Mihai Lupuț și Gavriș Ardelean le-au mulțumit pentru colaborare comandanților structurilor din subordinea MAI și MApN



La final de mandat, cei care au condus județul Maramureș în ultimele luni, Sebastian Mihai Lupuț, în calitate de prefect, și Gavriș Ardelean, în calitate de subprefect, s-au întâlnit vineri, 28 iulie, la Palatul Administrativ, cu comandanții și adjuncții structurilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Apărării Naționale.
Atât Sebastian Mihai Lupuț, cât și Gavriș Ardelean le-au mulțumit celor prezenți pentru buna colaborare pe care au avut-o de-a lungul timpului. Ei au arătat că în structurile MAI și MApN lucrează oameni care au dat dovada profesionalismului lor în fiecare dintre ocaziile în care au intervenit. Sebastian Mihai Lupuț și Gavriș Ardelean și-au exprimat speranța că se vor mai întâlni cu foștii colaboratori în ocazii mai fericite și mai puțin tensionate decât situațiile de urgență.
Comandanți ai unor structuri au declarat că, de-a lungul mandatului, conducerea județului a fost foarte receptivă și a acționat cu rapiditate, chiar dacă a traversat o perioadă dificilă, în care au avut loc trei scrutine electorale, deloc ușor de gestionat.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu