duminică, 16 februarie 2020

Gheorghe Tînc reales preşedinte PSD Mireşu Mare!


Membrii si sustinatorii PSD din Miresu Mare si-au ales noua structura de conducere a organizatiei locale.
Domnul viceprimar Tinc Gheorghe a fost reales presedinte alaturi de o echipa formata din cei mai gospodari oameni din Miresu Mare in frunte cu domnul primar Ioan Maties.
Administratia social democrata din Miresu Mare are realizari importante in ultimii 4 ani, in ultimul mandat. Finantarile atrase pentru imbunatatirea calitatii vietii in cadrul comunitatii locale depasesc 50 de milioane de lei ceea ce inseamna ca am reusit pentru Miresu Mare sa aducem bani europeni sau guvernamentali intr-un cuantum de 10 ori mai multi decat bugetul anual al Primariei (bugetul anual al Primariei nu depaseste 3 milioane de lei din care abia jumatate sunt taxe si impozite locale). Investiile in canalizare, aductiuni de apa sau gaz, scoli sau gradinite au presupus un efort constant el echipei executivului din Primariei, primar si viceprimar, dar si un curaj extraordinar. Niciodata in Miresu Mare nu a existat o perioada in care investiile sa fi explodat ca in ultimii 4 ani.
Avem realizari care ne permit sa mergem cu capul sus in alegerile locale din acest an si vom putea sa cerem votul comunitatii din Miresu Mare pentru continuitate!
Vom sustine candidatura domnului primar Maties pentru Primaria Miresu Mare pentru ca merita!
Vom sustine lista candidatilor PSD la Consiliul Local si realegerea domnului Tinc ca viceprimar pentru ca merita!
Felicitari dragi colegi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu