miercuri, 12 februarie 2020

Simona Halep: ”Federația Română de Tenis nu prea există! Sunt documentată!”


Campioana noastră, a spus că, din informațiile pe care le deține, Federația Română de Tenis nu există și dă vina pe Guvern pentru lipsa de finanțare.
”E frustrant că Federația Română de Tenis nu prea există, din câte am înțeles, și sunt destul de documentată pe acest subiect. Este frustrant pentru noi, este frustrant pentru mine având atâtea rezultate, fiind numărul unu mondial, ca federația noastră să nu fie finanțată de Guvern”, a spus Simona Halep.
Sportiva din Constanța a simțit, mai apoi, să detalieze: ”Eu nu am nevoie de finanțare pentru mine, în momentul de față. Este nevoie pentru cei tineri, care încep un nou drum în tenis”, a mai spus Simona Halep.
Simona Halep, apel pentru politicienii României: ”Avem nevoie de o sală!”
Simona Halep a subliniat că țara noastră trebuie să facă mari progrese la nivel de infrastructură, dacă ne dorim ca sportul românesc să aibă rezultate în viitor.
"Nu am venit aici pentru mine, am venit pentru noua generație, care are nevoie de o mare infrastructură. La noi în țară nu prea există așa ceva. Avem nevoie de o sală, unde să se joace meciurile pentru România, pentru echipa de Fed Cup. Sunt mulți copii care au nevoie de susținere. Vorbesc din punctul meu de vedere, sportul nostru e un sport scump și nu poate fi susținut așa mult de familii.
Chiar fac apel pentru această cauză, să se facă o infrastructură, să se facă un sistem și federația noastră nu este normal să nu fie în rând cu celelalte. Tenisul românesc a avut multe rezultate în ultimii ani și mai ales în trecut.
Am avut numărul 1 mondial la băieți, am avut la fete. Fiind în cauză vreau să specific, pentru că este chiar păcat de talentul nostru românesc să nu se facă nimic și să nu progresăm. Tot ce îmi doresc este să se construiască săli și să se facă ceva pentru noile generații. Este mare nevoie.", a declarat Simona Halep.
                                                                                             C.S.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu