vineri, 28 octombrie 2022

BJPD BM. Agenda evenimentelor culturale din săptămâna 31 octombrie - 5 noiembrie 2022

 


Luni, 31 octombrie

orele 21:10 - 22.00, Radio România Cultural

 

Luni, 31 octombrie 2022, la Radio România Cultural, Bogdan Vișan îl va avea ca oaspete în direct pe dr. Teodor Ardelean, directorul Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” Baia Mare, între orele 21.10 - 22.00, în cadrul emisiunii „Dosar de patrimoniu”.

 

                                                                 Marți, 1 noiembrie

ora 13:00, Sala de lectură

 

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” marchează cei 30 de ani de activitate ai Consiliului Județean Maramureș prin vernisarea a două expoziții: „30 de cărți - 30 de repere. Consiliul Județean și implicarea în producția de carte din Maramureș”, la Sala de lectură, iar în Holul mare al bibliotecii va fi organizată expoziția realizată în colaborare cu săptămânalul „Gazeta de Maramureș” „Gazeta administrației județene - oglinda activității Consiliului Județean Maramureș”.

 


                                                                        Joi, 3 noiembrie

ora 17:30, Sala de conferințe

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” în colaborare cu Școala de Feng Shui „Marcel Pop” vă invită să descoperiți tainele și arta Feng Shui-ului tradițional. Școala de Feng Shui te învață să trăiești în armonie cu elementele exterioare care îți aduc liniște, sănătate și prosperitate. Prezintă: Marcel Pop, consultant Feng Shui.

 


                                                                      Vineri, 4 noiembrie

ora 17:15, Sala de conferințe

 

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România - reprezentanța Baia Mare organizează lansarea a două cărți purtând semnătura lui Varujan Vosganian. Primul, un volum de proză se intitulează „Povestiri despre oameni obișnuiți”, a apărut la editura Polirom, Iași, 2022, iar al doilea, un volum de poezii cu titlul „Ei spun că mă cheamă Varujan”, apărut la Editura ART, București, 2019.

Prezintă: Daniela Sitar-Tăut, Delia Muntean, Gheorghe Mihai Bârlea;

Moderator: Gheorghe Pârja.

 

Stefan Selek
            bibliotecar

           Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare
           Email: 
pr.bibliotecamm@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu