duminică, 30 octombrie 2022

Elon Musk a organizat o petrecere grandioasă de Halloween la castelul Bran!

 

România, țara perfecta pentru petrecerea de Halloween?! Se pare că da! Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, a organizat o petrecere grandioasă de Halloween la castelul Bran.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de GÂNDUL, accesul la petrecerea miliardarilor lumii a fost foarte strict. De la party nu au lipsit spectacolele tradiționale românești. De asemenea, oaspeții au avut parte și de un foc de tabără impresionant. Petrecerea organizată de cel mai bogat om al lumii la Castelul Bran s-a încheiat la ora 2.30.

Elon Musk nu și-a dorit-o doar pe celebra actriță Angelina Jolie la luxoasa petrecere de Halloween, ci și alte persoane importante. La eveniment au sosit și Sergey Brin, fondatorul Google ( avere estimată la 77,2 miliarde $), Larry Page, co-fondator Google, al 17-lea cel mai bogat om din lume (avere estimată la 80,4 miliarde $), Luke Nosek, primul investitor în Space-X-ul lui Elon Musk. Nici Steve Jurvetson, fondatorul Hotmail, nu a lipsit.

Sâmbătă noapte, 29 octombrie, în jurul orei 03.00, au aterizat la București Peter Thiel, fondatorul PayPal, unul dintre amicii buni ai lui Elon Musk și cel mai bogat om din lume. Și miliardarul Matt Danzeisen a venit în România pentru marea petrecere de Halloween.

Petrecerea organizată la Bran de Elon Musk s-a încheiat, după ce ultimii invitați au părăsit zona de eveniment.

Sursa: Gândul



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu