duminică, 30 octombrie 2022

Jean Maurer: “Cu Johannis în frunte, vom înfrânge sigur…!”

 

Notă istorică…! De la înfiinţarea Americii ca stat, în 1776, au trecut până astăzi în 2022, 246 de ani în care America a fost implicată în nu mai puțin de 223 de ani de război, războaie generate majoritar de ea, fără să ţinem cont și de acţiunile militare acoperite, sub comandă CIA, pentru răsturnarea diferitelor regimuri/guverne considerate totalitare sau teroriste și periculoase Americii.

Cum orice război se încheie cu o pace, America devine astfel campioana păcii în lume.

Războiul din Ucraina devine astfel, atunci când se va instaura pacea, o nouă pace în palmaresul american.

Căci nu este important cine începe războiul, ci cine aduce pacea…, sau greşesc?!

În opoziţie cu America se află Elveţia care nu a luptat niciodată pentru pace, pentru că nu a declanşat și nu a avut războaie.

Între aceste două extreme se află acele țări care au avut sau participat la războaie declanşate de alţii, care au mâncat bătaie de două ori, şi de către invinși și de către învingători, aşa cum este cazul României.

Şi pentru că ne place bătaia, urmează în curând să participăm și în războiul Ucrainean, cu trupe românești vorbitoare de limbi străine (engleză în principal) unde dacă nu terminăm războiul de partea Ucrainei, și nu reuşim să-l terminăm nici de partea Rusiei, vom mânca bătaie de la Americani, că de la cineva sigur vom mânca bătaie…!

Cu Johannis în frunte, (ne) vom înfrânge sigur…!

Cu vremuri de rahat și cu conducători de rahat, este imposibil să nu călcăm în el, măcar și până la glezne, dacă stăm evident cu capul în jos.

El Comandante.

 

Autor: Jean Maurer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu