joi, 27 octombrie 2022

Florin Hossu, Cartel Alfa: "Ne-am unit, ne-am spus ofurile!"

 

Între 17-20 octombrie 2022 a fost organizată o mobilizare națională pentru creșterea de urgență a salariilor și pensiilor, împotriva creșterii costurilor de trai.

Structurile de decizie din cadrul confederației CNS Cartel ALFA au stabilit organizarea unor acțiuni de protest la nivel național. Costurile aberante la energie și costurile în creștere ale alimentelor și ale altor bunuri esențiale forțează milioane de lucrători să facă alegeri dureroase și îi împing pe mulți în sărăcie.

În același timp, au dorit să atenția și asupra faptului că, în contextul actualelor prețuri, foarte multe unități economice sunt puse în situația de a-și înceta activitatea, iar cetățenii români vor fi puși în situații dramatice.

”Ne-am unit, ne-am spus ofurile, președintele Bogdan Hossu spunea că deja are unele contacte și discuții pe ceea ce am revendicat noi, vedem că Codul Muncii a prins unele modificări, așteptăm cu interes și modificarea Legii 153”, a declarat Florin Hosu, președinte Cartel Alfa Maramureș.

                                                                                                                       GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu