luni, 31 octombrie 2022

Cornel Nistorescu: Să-ți fie rușine, Elon Musk!

 

A trecut noaptea de groază a presei românești, deși luni, 31 octombrie, la 9 dimineața, Realitatea TV Plus tot mai difuza știrea cu vizita și petrecerea lui Elon Musk la Castelul Bran. Între primele știri ale zilei, încă mai rulau imagini culese de paparazzi și publicate în Cancan, dar fără nici o urmă de Elon Musk. Pînă la amiază, nici unul dintre autorii gonflatului fake news nu a dezmințit ceva. Știrea s-a topit în ceața noilor știri despre accidente, inundații și declarații politice.

În ciuda faptului că duminică după amiaza, Cotidianul a publicat informația obținută de la Lia Doru Trandafir (manager al Castelul Bran), informată și ea de autorități, că Elon Musk nu se află în România, circoteca a continuat fără nici o reținere. Nimeni nu a luat în seamă informația dată de noi și nici infirmarea Liei Doru Trandafir. Elon Musk era anunțat și văzut peste tot, și la restaurante, și la stînă, și în trafic, pînă și la șaormeriile tupeistului cîrciumar de Moldova, și la ProTV, la Antena 1 unde urma să vorbească din moment în moment, la Mincinoșii TV a lui Ciutacu, la Antena 3 CNN (un fel de crac de CNN balcanizat la sînge!),toate canalele o pompau și răsuceau „fake newsul” la greu.

Halloween la Bran: Cu Angelina Jolie, dar fără Elon Musk!

Răzvan Dumitrescu împreună cu o modistă în vogă, ca să nu rateze subiectul, într-un soi de vomă intelectuală „fantazau” pe seama umbrei lui Elon Musk. Luni dimineața, Cozmin Gușă, cititorul în stele pentru politica dîmbovițeană, expert în trecerea străzii spre SRI și în declarații politice, după ce scrisese dumincă una ( „De ieri, Musk a ”descălecat” la Bran, în țara NATO cea mai apropiată de epicentrul războiului ucrainean, și e clar că a vrut să comunice astfel în mod indirect că e și el în proximitatea deciziilor, chiar dacă-și deghizează apariția în costum de Halloween și sub replica de ”Treat or Trick?!” o făcea și profundă„), luni dimineața, geostrategul nostru specializat în vînturile subconștientului făcea gulguţa și mai profundă:

„Am văzut că mulți se împiedică în analiza faptului dacă Musk o fi fost sau nu prezent la Bran, asta deja este însă irelevant pentru analiză chiar prin prisma faptului că el nu a negat, deși informația că e de Halloween în România a făcut înconjurul planetei. Miliardarii și vedetele americane au ales România cu un scop clar, pe care-l știu doar șefii lor și poate îl ghicesc unii din intelligence-ul nostru, petrecerea de tip bal mascat a fost doar pretextul necesar. Deschiderea din șah, cum s-ar zice„ (Cozmin Gușă)

(Să-ți fie rușine Elon Musk că nu ai negat pentru Cozmin Gușă, Ciutacu și Dana Budeanu și pentru toată presa română! trebuia să le dai măcar un telefon).

Delirul presei româneşti

Pentru vînătorii de scenarii nebune, cu care nu termini povestea niciodată, ei mai descoperind încă un pliu necunoscut al ipotezei, povestea continuă și nu se termină nici cu înscăunarea regelui Charles al III-lea în Romania.

Nimeni nu mai are timp să se oprească asupra nebuniei în care presa romană tîrăște populația.

Delir mai mare ca acesta n-a mai fost decît la revoluție și atunci dirijat pe TVR și de servicii secrete străine. Ion Cristoiu spune că și acum delirul acesta mediatic a fost regizat. Mă-ndoiesc! Şi chiar dacă nu toate canalele au căzut în capcană (Digi24 TV,G 4Media,Cotidianul.ro), mie mi se pare că întîmplarea este expresia totală a neprofesionalismului și a neseriozității care domină presa din țara noastră. Acum, o mare parte din presa română, căzută într-un spirit bulevardier de cea mai joasă condiție, a delirat o zi și o noapte pe seama unei petreceri de Halloween organizată de o firmă americană în Castelul Bran.

Data trecută, a făcut-o pentru debarcarea lui Nicolae Ceaușescu.

Mîine, ar putea-o provoca pe seama venirii rușilor sau a intrării trupelor NATO în Ucraina.

Dacă nu se termina sărbătoarea de Halloween, nu m-ar fi mirat ca președintele României și prim-ministrul, mînați de acest val tembel din presa română, să dea o fugă pînă la Bran să îi facă niște temenele lui Elon Musk ca să-i propună niște condiții favorabile pentru niște investiții. Şi să facă și ei o fotografie cu împricinatul pentru a o așeza în sufragerie sau pe noptiera din dormitor.

 

Autor: Cornel Nistorescu

Sursa: cotidianul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu