joi, 26 ianuarie 2023

Clanul Rothsild și noua ordine mondială

 


Pentru că democrația lui Iliescovici era prea originală și criticată de occidentali jefuitori și trebuia să intram în NATO și U.E, generalii din servicii s-au împărțit în grupuri și au destrămat FSN, creeând partidele. In ultimii ani, se vede clar că ei"mută mobila"în toate partidele politice.

Din cauză că au conturi uriașe, cu sau fără parolă în paradisuri fiscale, sunt șantajați extern și nu mai pot lucra pentru țara noastră. Astfel urmează strict agenda mondială. 

Ni se va face viața foarte grea, sa plecăm sclaveți la occidentalii jefuitori. Batrânii vor muri de sărăcie și virușii împrăștiați din drone invizibile pe radar. Astfel suprafața țării noastre, va fi vândută pe mărunțiș. 

Diaspora, nu se va mai întoarce într-o țară ținută programat fără infrastructură și cu spitale infestate de bacterii mortale și fungi. De învățământ mai vorbim?!  

Noul pământ promis va fi la noi și la ucraineni. Nu vor mai face greșeala să cheltuie miliarde de dolari, ca în războiul cu palestinienii. Vor goli țările de populație. Rusia participă la instalarea noii ordini mondiale, pentru că și băncile lor sunt controlate de Khazari. 

Clanul Rothsild, a finanțat toate războaiele, de la razboiul de 100 de ani și coincidență, a cumpărat datoria Ucrainei. Controlează NATO, CIA, sistemul bancar mondial, industria farmaceutică, petrolieră, de război, etc. Până la construirea barajelor, majoritatea terenurilor agricole ucrainiene au fost mlaștini. Astfel  chiar dacă nu plouă, pânza freatică este sus și nu este nevoie de irigații,având producții mari,cu cheltuieli mici.

Autor: Dan Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu