duminică, 22 ianuarie 2023

Fotbalul nostru de toate zilele

 

Ca mai tot poporul sunt și eu supus la cea mai cruntă pedeapsă, prostia. Prostia celor care ne conduc, prostia care s-a cocoțat în toate structurile posibile din „visteria” țării.

M-a pus dracu să mă uit asară la meciul dintre echipa hidosului cuplu de conducători ai fotbalului românesc, Mircea Dragomir-Sandu-Mitică, plus Partidul roșu biruitor, Clona CSU Craiova și echipa din Botoșani, echipă asemuită de specialiști cu Gloria Bistrița.

Meci bun pentru cei care au insomnii. Echipa asta fantomatică a Craiovei pierde, dar cu cât pierde cu atât îi cresc șansele să câștige campionatul.

Când apucă să domine o țâră, cât adversarii să se mai odihnească un pic, din careul advers pasează spre fundașii proprii, ba, la propriul portar. Atacă... pasând acasă cum s-ar mai zice, sau după principiul celuilalt sport, rugby-ul, unde chiar nu ai voie să pasezi înainte, ești pedepsit pentru asta. „Craioveștii” ăștia pasează înapoi pentru că... vor să câștige.

„Bijuteria” celor din Bănie, fotbalistul atacant care știe bine să „cadă”, și care ar trebui să primească 7-8 cartonașe galbene pe meci pentru așa ceva, omul patronului, este ținut pe teren chiar și după ce oprești televizorul. Pe Cămătaru dacă-l puneau aseară pe teren, cu siguranță făcea mai mult decât vedeta ceseuiștilor. Această debusolată echipă artificial creată și băgată nouă pe gât, practică cel mai bătrânesc joc de fotbal. Ne uităm cu atenție la fotbalul mare precum la o slujbă a Papei. Și al nostru este la fel, tot ca o slujbă, dar ținută în nămol de „preoți” la fel de murdari care nu au treabă cu fenomenul.

C.S.U. VA „lua” campionatul! Din înfrângere în înfrângere către titlul suprem!

Doamne, apără-ne, Doamne!

De ce nu și-o lua patronul flatulențele să plece pentru a lăsa loc adevăratei Știința?!

 

Puiu RĂDUCAN

22012023-B. Olănești

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu