sâmbătă, 19 octombrie 2024

Marcel Ciolacu nu acceptă o dezbatere publică cu Mircea Geoană!

O dezbatere Mircea Geoană - Marcel Ciolacu nu va mai avea loc, a anunţat sâmbătă Alina Achim, purtător de cuvânt Mişcarea "România Renaşte", conform Agerpres.

„Regretăm că domnul Marcel Ciolacu nu are curajul să apară într-o dezbatere publică cu dl. Mircea Geoană. Românii şi româncele merită să primească de la principalii contracandidaţi răspunsuri la adevăratele probleme care îi preocupă - economia, nivelul de trai, educaţia, sănătatea, atragerea fondurilor europene, ordinea publică şi politica externă a României", a declarat Alina Achim, într-o postare pe Facebook.
Potrivit acesteia, „Marcel Ciolacu nu se va putea ascunde la nesfârşit în spatele maşinăriei mediatice şi de partid care îi ţine loc de program de ţară".
Invitația a fost lansată de Mircea Geoană în 15 octombrie:
„Domnule Marcel Ciolacu, vă invit la o dezbatere 1-1! Dumneavoastră aduceţi susţinerea politică, iar eu voi aduce cunoştinţele şi expertiza necesare.
Este o oportunitate pentru alegători de a ne vedea faţă în faţă şi de a înţelege cu adevărat cine suntem şi ce reprezentăm. O dezbatere deschisă poate fi o oportunitate perfectă pentru alegători pentru a face o alegere informată, bazată pe informaţii concrete şi nu pe strategii de manipulare”.
Vom continua să-l provocăm la o dezbatere curajoasă, respectând cetăţenii chemaţi să-şi aleagă în cunoştinţă de cauză liderii şi viziunea acestora pentru viitorul naţiunii. În condiţiile refuzului domnului Ciolacu, dezbaterea propusă nu va putea avea loc.
Invitaţia la o dezbatere serioasă rămâne valabilă şi reprezintă un adevărat test al respectului candidaţilor faţă de alegători", transmite reprezentanta Mişcării "România Renaşte".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu