marți, 27 august 2013

Experimentul unei scriitoare: Ce se întâmplă dacă faci sex în fiecare zi, timp de un an?!

Ce se întâmplă dacă faci sex în fiecare zi, timp de un an?! O scriitoare a încercat această provocare şi îşi povesteşte experienţa.Brittany Gibbons a ales sa scrie povestea pe blogul personal si tot ce isi dosreste este ca oamenii sa aiba ceva de invatat din aceasta experienta. La un moment dat, dupa ce ea si sotul sau aveau deja un copil impreuna, nu mai reuseau sa aiba momentele lor intime si fiecare dintre ei incepuse sa stie cat mai putine despre celalalt.  Brittany a inceput sa se ingrijoreze si a incercat sa gaseasca cat mai repede o solutie. Atunci când l-a întrebat pe soţul care sunt cele 5 lucruri care îi plac la corpul ei, aceasta a dat un răspuns sec şi a vorbit despre păr, faţă şi buze, iar ea şi-a dat seama că dacă lucrurile se îndreaptă în această direcţie, relaţia lor nu va mai dura mult.
Acestecuvinte ale sotului au afectat-o foarte mult pe Brittany si femeia a inceput as fie si mai nesigura pe ea, dar au determinat-o si sa-si urasca corpul.
Astfel, ea a inceput sa-l evite, sa invoce tot felul de motive banale, dureri de cap, crampe la stomac, si chiar sa o aduca pe fetita lor cu ei in pat, pe motiv ca ii este frica sa doarma singura. Totul numai sa nu aiba momente  de intimitate.
Cand lucrurile incepeau sa se indrepte din ce in ce mai repede catre directia gresita, cei doi au s-au gandit ca viata lor intima trebuie pusa pe primul plan si ca poate asa vor putea sa se descopere mai mult unul pe celalalt. S-au gandit sa petreaca cat mai mult timp impreuna si sa faca sex in fiecare zi timp de un an. Era aceasta solutia salvatoare pentru relatia lor?
Cei doi soti au inceput sa petreaca mai mult timp impreuna, sa discute despre ei si sa afle care sunt lucrurile care i-au atras din prima clipa in care s-au privit, dar pe care au uitat cum sa le exprime. Desi erau atrasi unul de celalalt nu mai aveau momente intime pentru ca fiecare credea ca celalalt nu-l mai considera atragator. Brittany a mers la cumparaturi si a incercat sa renunte la lenjeria intima monotona si sa opteze pentru una sexy, lucru care o facea sa se simta sexy si sa-si recapete increderea in ea.
Pe langa schimbarile practice, Brittany a renuntat si la inhibitii, iar atunci cand avea momente de intimitate cu sotul sau, lasa frau liber imaginatiei si se bucurau unul de celalalt. Toate aceste schimbari i-au ajutat sa fie mult mai deschisi unul fata de celalalt, iar daca la inceput era stanjenita de felul in care arata, dupa un an, Brittany a inceput sa-i trimita sotului poze in lenjerie intima, in timp ce acesta era la serviciu.
După un an de când cei doi au făcut acest experiment, când Brittany şi-a întrebat soţul care cele 5 lucruri care îi plac cel mai mult la corpul ei, răspunsul nu a mai fost la fel de sec.        


                                                                                de www.realitate.net        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu