vineri, 30 august 2013

Încasările celor 16 cele mai aşteptate filme ale verii

1. World War Z
În "World War Z" omenirea a fost lovită de o apocalipsă cu zombie. Protagonistul este Gerry Lane, un soţ şi tată devotat, angajat al Naţiunilor Unite. Din distribuţie fac parte Brad Pitt, Mireille Enos, Sterling Jerins, Abigail Hargrove. Până acum, pelicula a avut încasări pe plan internaţional de 526 de milioane de dolari.
2. Now You See Me
Filmul cu Johnny Depp, Will Smith şi Matt Damon a avut încasări de aproape 30 de milioane de dolari în primul weekend de rulaj. Pe plan internaţional filmul a adunat doar 293 de milioane de dolari.
3. Despicable Me 2
Aproape 806 milioane de dolari au fost încasările la "Despicable Me 2", din cinematografele internaţionale. Monstruleţii au fost pe placul publicului.
4. Blue Jasmine
Blue Jasmine, cu Cate Blanchett şi Alec Baldwin în distribuţie, au avut încasări de 4,3 milioane de dolari în primul weekend de rulaj.
5. Lee Daniels’ The Butler
Filmul cu Oprah Winfrey, Forest Whitaker, Jane Fonda şi mulţi alţi actori de marcă pe peste ocean a prins la public, pentru că încasările nu au fost dintre cele mai mari, dar nici de neluat în seamnă - 24,6 milioane de dolari în primul weekend de rulaj.
6. The Great Gatsby
Filmul produs de Warner Bros. Pictures cu Leonardo DiCaprio în rolul principal a atras atenţia publicului cinefil. Pe plan internaţional filmul a adunat 331 de milioane de dolari.
7. The Heat
205,8 milioane de dolari a făcut pelicula The Heat cu Sandra Bullock şi Melissa McCarthy în rolurile principale, din vizionările din toată lumea.
8. Kevin Hart: Let Me Explain
Lansat în aproape 876 de cinematografe, Hart a adunat în primul weekend de lansare 10 milioane de dolari.
9. The Purge
Cu un buget de 3 milioane de dolari, horror-ul The Purge a avut încasări de 83,7 milioane de dolari, din cinematografele internaţionale.
10. The Conjuring
Unul dintre cele mai de succes filme horror ale verii este The Conjuring - 220 de milioane de dolari încasări pe plan internaţional.
11. This is the End
Gaşca de nebuni care ştiu să facă umor - This is the end - au adunat spectatorii în sălile de cinema interneţionale, filmul având încasări de 113,4 milioane de dolari.
12. Star Trek Into Darkness
Un film cu încasări totale, internaţionale, de 458,7 milioane de dolari. Nu-l rata la cinema.
13. After Earth
Un film cu Will Smith şi fiul său, Jaden, într-o luptă de supravieţuire au adus 243,6 milioane de dolari, încasări din biletele vîndute în cinematografele unde a fost lansată pelicula.
14. The Lone Ranger
Cu Johnny Depp şi Armie Hammer în rolurile principale, filmul The Lone Ranger a avut încasări de 230, 4 milioane de dolari din toate cinematografele.
15. White House Down

Fostul stripper Channing Tatum şi Jamie Foxx, eroii din White House Down, nu au reuşit să facă mare vâlvă cu producţia americană. Doar 134,3 milioane de dolari din proiecţiile globale.
16. Pacific Rim
Din cele 397 de milioane de dolari pe plan global, doar 100 de milioane reprezintă banii de pe proiecţiile din China. Nu degeaba se află în film şi un imens robot chinezesc ce are în dotare trei arme.


                                                                 Autor:CARMEN ULIAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu