vineri, 23 august 2013

Trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu, depus la stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova

Trupul neinsufletit al marelui fotbalist Costica Stefanescu a fost depus, in noaptea de miercuri spre joi, la capela Bisericii Harsu din Craiova, dupa ce sotia acestuia a decis ca funeraliile sa aiba loc in orasul in care a jucat si al carui cetatean de onoare este din 2003. Capitanul echipei Craiovei Maxima a fost asteptat la miezul noptii la capela de catre fosti colegi, prieteni si suporteri care au luat parte la o slujba de pomenire oficiata de preotul Viorel Dica, parohul Bisericii Harsu. Trupul neinsufletit a fost adus joi, 22 august  la Stadionul Ion Oblemenco, acolo unde  Stefanescu a jucat si a castigat trofee cu Universitatea Craiova, iar inmormantarea va avea loc, sambata, 24 august 2013 la Cimitirul Sineasca, pe Aleea Eroilor.
Sotia fotbalistului, Maria Stefanescu, a afirmat ca a decis ca sotul sau sa fie inmormantat la Craiova, pentru ca aici a jucat si era Cetatean de onoare al acestui oras. "Toata lumea s-a bucurat foarte mult ca l-am adus la Craiova. A iubit foarte mult Craiova, este cetatean de onoare al Craiovei si aici trebuia sa ajunga. Ii placea foarte mult Craiova. Si in Miami cand mergeam asculta melodia <M-a facut mama oltean>. Fratele lui si acum e foarte suparat ca trebuia sa mergem la Sabareni (judetul Giurgiu), in satul unde este nascut. Dar este cetatean de onoare al Craiovei si toti fanii si colegii lui m-au sunat in continuu si mi-au cerut sa il aduc la Craiova si eu sunt convinsa ca inima lui este la Craiova. Primaria Craiova s-a ocupat de tot ce este necesar pentru inmormantare. Fanii l-au primit cu durere in suflet si cu bucurie ca a fost adus aici", a spus Maria Stefanescu.
Aceasta a mai spus ca sotul ei nu s-a sinucis si ca ar fi cazut de la etaj. "I-am zis: stii ca mi-ai promis ca mai lupti si ca mai stam ani de zile. Si a zis <Lupt, lupt>. Deci de asta nu pot sa cred ca s-a aruncat. A ametit si a cazut", a mai afirmat sotia marelui fotbalist.
Inmormantarea va avea loc, sambata, la Cimitirul Sineasca, pe Aleea Eroilor, slujba fiind oficiata de catre parintele Viorel Dica, preot care l-a cunoscut pe MINISTRUL APARARII!
Reamintim ca fotbalistul Costica Stefanescu a cazut marti de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala, unde era internat. Fostul capitan al echipei nationale si al Universitatii Craiova suferea de cancer pulmonar. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească! HotNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu