miercuri, 1 august 2018

Încep înscrierile pentru excursii culturale gratuite în București

În perioada 1 – 15 august 2018 se desfășoară procesul de înscriere pentru unitățile școlare ale căror elevi vor participa la excursii culturale în București, organizate în cadrul proiectului „ACCES: Porți deschise. Minți deschise”, implementat de Asociația CERC – Centrul European de Resurse Creative și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

În urma acestui proces vor fi selectate 3 unități școlare ai căror elevi (max. 10/unitate școlară), însoțiți de unul dintre părinții lor și de un cadru didactic vor lua parte la o excursie culturală cu o durată de 4 zile, în București. Toate costurile aferente deplasării sunt asigurate din bugetul proiectului. Pe parcursul excursiilor elevii vor vizita 6 muzee și vor participa la 4 ateliere de dezvoltare personală, iar părinții acestora vor participa la cursuri de parenting. Excursiile sunt dedicate elevilor din învățământul primar (clasele I-IV).

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
 Termen limită pentru înscrieri: 15 august 2018.

                                                                                                       GDL

Un comentariu:

  1. Din pacate scoala noastra provine dintr-o localitate cu rata de marginalizare 0 conform Atlasului Zonelor rurale marginalizate, gradul de defavorizare este 0, desi majoritatea parintilor lucreaza in legumicultura, un sector cu riscuri foarte mari (poti sa castigi, dar si sa pierzi la fel de usor), sunt oameni harnici, dar asta le rapeste timpul dedicat copiilor. Din pacate (sau din fericire) nu avem romi.Asta este situatia. Nu cred ca vom aplica, deoarece sansele sunt aproape 0. Pacat ca pentru oamenii simpli, cinstiti nu se mai poate face nimic in Romania! O zi minunata! A.D.

    RăspundețiȘtergere