vineri, 5 octombrie 2018

INVITAŢIE PENTRU NORMALITATE!

Va invit sa mergeti la referendum! Votati pentru ”normalitate”!
Incercati sa faceti diferenta intre cei care organizeaza referendumul și obiectul referendumului in sine.
Important este ceea ce votam la aceasta ”consultare publica” si anume faptul ca dorim ”normalitatea”. Dorim sa traim intr-o tara normala, unde familia este constituita dintr-un barbat si o femeie; o tara in care copiii vor beneficia de dragostea ambilor parinti; stim bine ca, din punct de vedere psihologic, barbatul este diferit de femeie, iar copiii au nevoie de ambele sentimente pentru a se dezvolta armonios, atat de cele materne, cat si de cele paterne.
Exista un punct de vedere care circula prin mass media cu care, personal, nu sunt de acord. Se merge pe ideea ca, daca minoritatea homosexuala a reusit in ”vest” sa-si faca suficient de multa propaganda si a obtinut anumite drepturi, iar ”vestul” traieste intr-o bunastare, pe care cu totii o dorim, inseamna ca trebuie sa ne aliniem si noi la noile tendinte din vest.
Acest lucru este fals. Daca tarile din vest au ajuns la un nivel ridicat de dezvoltare, in nici un caz nu au facut-o datorita faptului ca au mai multa deschidere fata de ”minoritati”, decat tarile din est. Au ajuns la acest nivel de dezvoltare, beneficiind de avantajele pe care capitalismul si economia de piata le-au avut fata de sistemul centralizat (cu economie inchisa), specific tarilor din est, in perioada comunista.
Autostrazile din vest si toata infrastructura din tarile dezvoltate (pe care si noi o dorim), nu a fost realizata de ”minoritatile sexuale”, ci de majoritatea sanatoasa! Acestea au fost construite inca de acum 70 de ani, cand nici vestul nu era asa deschis (din punct de vedere legislative) catre ”homosexualitate”.
”Vestul” a luat-o razna de putin timp, iar acest flagel, reprezentat de ”deschiderea prea mare catre drepturile minoritatilor sexuale” ar trebui oprit. Lumea se indreapta in directia gresita.
Da, este adevarat, homosexuali au existat dintotdeauna; stim asta din scrierile filosofilor greci, cu cateva sute de ani inainte de Hristos. Si Platon vorbea de dragostea homosexuala. Dar, de atunci si pana in prezent, lumea s-a deschis suficient de mult catre ”minoritatile sexuale” si este bine ca aceasta deschidere sa ramana aici.
Cu cat se mediatizeaza mai mult acest aspect, cu atat va creste numarul persoanelor cu inclinatie homosexuala, lucru pe care nu ni-l dorim.

                                                                               prof. Aurica BILC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu