duminică, 9 decembrie 2018

[..::Informare Media IPMM::..] Drumuri


Vremea a fost inchisa. Pe arii extinse, indeosebi ziua, au cazut precipitatii sub forma de ploaie ziua, spre seara acestea sau transformat treptat in lapovita si ninsoare. In zona montana inalta a nins. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta cu viteze de pana la 76 km/h la Iezer.
Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 1 grad la Tg. Lapus si 3 grade la Baia Mare. Pe arii restranse in zonele joase si izolat la munte, s-a semnalat ceata.
Stratul de zapada prezent la munte masura 17 cm la Iezer.
La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre 0 grade la Targu Lapus si 1 grad la Baia Mare.
Carosabilul sectoarelor de drumuri natioanale din judet este curat și umed. Pe DN 18, în Pasul Prislop, intre km 156 și km 180 se gaseste depusa pe partea carosabila un strat de zapada framantata, cu grosimea cuprinsa intre 0-1 cm. Cerul este acoperit, iar vizibilitatea in trafic este buna. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 19 utilaje si au imprastiat 111 tone sare. Valori ale temperaturii aerului la această oră: 0 grade Targu Lapus; 1 grad Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei, Cavnic, Borsa, Petrova, Viseu de Sus; 2 grade Baia Mare, Seini si Somcuta Mare.
            Vremea va fi si astazi in general inchisa. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse indeosebi in a doua parte a intervalului vor cadea precipitatii slabe sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare.  Izolat vor fi conditii de polei. La munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta viscolind sau spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 2 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu