joi, 27 decembrie 2018

Ce le dă de gol pe femeile care îşi înşeală partenerii!


  Nu toți sunt făcuți pentru o relație monogamă. Sexul cu un singur partener de-a lungul unei perioade mai lungi de timp îi poate face pe unii să se plictisească și să apeleze la persoane din afara cuplului pentru plăcerile carnale.

Totuși, din dorința de a păstra și relația inițială, încearcă pe cât posibil să își ascundă aventurile. Atât bărbații, cât și femeile pot ajunge în astfel de situații. Potrivit unor studii realizate de un site matrimonial special dedicat relațiilor adulterine, se pare că femeile obișnuiesc să se dea de gol printr-o simplă expresie, atunci când își înșală iubiții.

Un sondaj la care au participat peste 18.000 de membri ai site-ului a relevat, potrivitdailystar.co.uk, că 66% din femei le spun partenerilor că „ies în oraș cu prietenele” atunci când pleacă să se întâlnească cu persoana cu care îi înșală.

Alte minciuni populare sunt „am nevoie de timp pentru mine însămi”, femeile susțin că merg la spa sau la cumpărături, sau „am o obligație profesională”. Numai 27% dintre femei folosesc scuza că merg la sală, iar 13% spun că își vizitează părinții.


Sursa: Click!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu