vineri, 28 decembrie 2018

CONCERT SMILEY ÎN GRAZ-AUSTRIA



Este unul dintre cei mai de succes artişti români ai momentului. A adus ritm, culoare, originalitate şi dezinvoltură pe scena muzicală din România. Piesele sale au urcat pe primele locuri în topurile muzicale şi au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.
În 2018, Smiley a făcut un show total la Arenele Romane din Bucureşti, pentru al patrulea an consecutiv, şi a fost primit cu aplauze la scenă deschisă în 10 oraşe din România, de peste 30.000 de oameni, în primul său Turneul National #Confesiune.

Sâmbătă, 16 februarie 2019, Smiley va concerta la Graz, în Austria, alături de trupa sa, cea mai bună trupă de instrumentişti din sud-estul Europei.
Va fi un concert cu momente artistice spectaculoase, cu poveşti dincolo de muzică şi show. Artistul va cânta cele mai populare piese din întreaga sa carieră solo pe note din prezent, alături de hiturile celui mai recent album – „Confesiune”.

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii.
https://we.tl/t-LnK0PQGlUx

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu