marți, 25 februarie 2020

Din pricina coronavirusului s-au amânat deplasările în Italia ale elevilor și dascălilor din Maramureș



 Inspectoratul Școlar Județean Maramureș informează că s-a decis amânarea deplasărilor în Italia pe o perioadă de 30 de zile ale elevilor și cadrelor didactice din unitățile de învățământ din județul Maramureș implicate în proiecte educaționale și activități nonformale. De asemenea se recomandă prezentarea, în orele de dirigenție, a măsurilor de protecție și igienă ce se impun, pentru a preveni situațiile de îmbolnăvire.
Cadrele didactice și elevii care revin din unele regiuni din Italia vor rămâne izolați la domiciliu pentru o perioadă de minim 14 zile. Persoanele revenite în țară vor informa telefonic, la numărul 0262275471, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, în vederea luării în evidență și medicul de familie, în vederea acordării concediului medical pe durata izolării, fiecare caz fiind evaluat și monitorizat de personal medical.  Directorii unităților de învățământ vor anunța Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.
Referitor la cazurile de gripă confirmate, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș monitorizează și raportează, zilnic, Ministerului Educației și Cercetării starea de sănătate a elevilor din județ, ținând permanent legătura cu Direcția de Sănătate Publică Maramureș.
                                                                                                    
                                                                                                  MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu