miercuri, 26 februarie 2020

La Cernăuți se va desfășura cea de-a XXV-ea ediție a tradiționalului Festival ”Mărțișor”

Societatea pentru Cultură și Literatură Română în Bucovina „Mihai Eminescu” din regiunea Cernăuți organizează în data de 1 martie 2020 tradiționala sărbătoare a primăverii „Mărțișor – 2020”, ajună la ediția jubiliară XXV-ea, informează Agenția BucPress.
Manifestarea culturală va avea loc duminică, 1 martie, în sala Palatului Academic al Universității Bucovinene de Medicină din Cernăuți (str. Schiller,11), cu începutul la orele 12.
Rugăm conducătorii formaţiilor artistice, soliştii să ne trimită pe adresa de e-mail: vasilebycu@gmail.com o înregistrare video a materialului propus în program. Prioritate vor avea cele mai interesante idei, precum și acei care nu au mai participat la edițiile precedente ale Festivalului. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a reduce durata evoluării participanţilor cu scopul încadrării în limita timpului prevăzut de condiţiile arendării sălii de spectacole.
„Ne adresăm la toţi oamenii de bună credinţă, persoane fizice şi juridice care doresc să sprijine această acţiune: suntem deschişi pentru o colaborare informativă, sau publicitară reciproc avantajoasă şi ne vom bucura de orice propunere. Vă mulţumim anticipat.
Informaţii suplimentare, sugestii, propuneri de colaborare cu potenţialii sponsori – tel. (0038)050-6274156; 050-602-41-62; 066-915-58-77.


                                                                  Romanian Global News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu