marți, 25 februarie 2020

Iulian Capsali: ”ISTERIA CU COROANĂ DE VIRUS”

Românii din diaspora vor vedea că nicăieri nu e mai bine decât în țara pe care mulți dintre ei o înjură zilnic.
Panica lovește și în România: la METRO, cozi imense și coșuri pline cu spirt, igienol, conserve și apă plată.
Gripa de orice tip NU SE TRATEAZĂ CU ANTIBIOTICE. Este uimitor să vezi că unii iau antibiotice preventiv. Vă distrugeți imunitatea!
Nu este nicio diferență de mortalitate între gripa “clasică” și coronavirus, deci panica întreținută de mass media și unii deontologi este criminală! Anul trecut au murit în România la epidemia de gripă aprox. 200 de concetățeni (marea majoritate din cauza de comorbidități – boli cronice, cancer, trai în mizerie, alcoolism șamd).
Am trecut personal prin gripă iarna asta. În plus, unul dintre copii mi-a adus luna asta, de la școală, o viroză pe care însă am dus-o pe picioare. La Anastasia săptămâna trecută au fost doar 4 (patru) copii în clasă. Nu s-a panicat nimeni, nu s-a închis școala. Azi au fost vreo 16 din 19.
Ideea de a se opri legăturile aeriene cu Italia mi se pare aberantă, nu are nicio logică. Repet, e ca o gripă comună.
IGIENA a salvat vieți și a mărit speranța de viață a umanității, mai ales în aglomerările urbane. Pentru ciuma bubonică, gripa spaniolă (aprox. 70 milioane de victime) etc nu au existat vaccinuri și tratamentele erau paleative; pandemiile au trecut de la sine. Spălati-vă cât mai des pe mâini, ștergeți-va telefoanele, evitați îngrămădeală atunci când puteți.
NU PERMITEȚI RESTRÂNGEREA DE LIBERTĂȚI care poate fi impusă de Securitatea Globalistă profitând de isteria creată de coronavirus!
Autor: Iulian Capsali

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu