marți, 27 aprilie 2021

Eveniment cultural deosebit, cu emoție și simțire, în Duminica Floriilor la Târgu Lăpuș!

 

În Duminica Intrării Domnului Iisus Hristos în Ierusalim, la Biserica Ortodoxă „Înălțarea Domnului” din Tg. Lăpuș am prezentat cartea de poezii religioase „Te caut, Doamne, și te simt”, având-o ca autor pe doamna profesoară dr. Valeria Bilț.

Scriitorul și editorul Ioan Romeo Roșiianu a făcut aprecierile cuvenite. La eveniment a participat un număr mare de credincioși și mai mulți oameni de cultură din țară și străinătate.

Cartea și poeziile nu sunt altceva decât o ofrandă adusă lui Dumnezeu în preajma celei mai mari sărbători a creștinătății.

Toate fondurile rezultate din urma vânzării vor fi folosite la continuarea lucrărilor de pictură ale bisericii.

                                                                                                           Florin STAN

 

 


Prin mijlocirea și bunăvoința părintelui protopop ortodox de Târgu Lăpuș, pr. dr. Florin Stan, în Biserica cu hramul „Înălțarea Domnului” a avut loc lansarea volumului „Te caut, Doamne, și te simt” semnat de prof. dr. Valeria Bilt.

Cartea de poezie religioasă este prefațată de părintele Florin Stan, Referințe critice de Romeo Ioan Rosiianu, coperta Florin Dochia, tehnoredactare Solticzki Adalbert.

Poetul Florin Dragomir i-a încântat pe cei prezenți cu pricesne.

Toate fondurile obținute din vânzarea acestei cărți vor fi folosiți pentru continuarea și finalizarea picturii interioare a sfântului lăcaș.

M-am bucurat să fiu însoțit la această manifestare de pictorița Coca Carmen Mihaela, de poeta Iuliana Pașca (venită de la Barcelona, viitorul ei soț venit din Milano), de poetul Ionescu Cioată venit din Achensee - Austria, alături de maramureșenii Alexandra Marcela Trif,  Gelu Dragoş  și Florin Dragomir. Doamne ajută și să fie într-un ceas bun!

                                                                                Ioan Romeo ROŞIIANU







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu