joi, 29 aprilie 2021

SUNTEM PREGĂTIŢI PENTRU ,,NOUA ORDINE MONDIALĂ”?


Pe când mulţi dintre noi am luat de bună mascarada postbelică a ,,războiului rece”, hazardându-ne să visăm că ,,lumea liberă” capitalistă ne va salva din lagărul comunist, sforarii din spatele atât de etalatului propagandistic sistem internaţional bipolar (sovietico-american) urzeau de zor (prin intermediul O.N.U., unde România este membră din 1955) o puzderie de politici globaliste prin care aceşti sceleraţi mondiali, cu putere de influenţă oriunde, de la Casa Albă la Kremlin şi Beijing, să îşi propună a instaura în lume o Eră Nouă, postdemocratică. Apelând la forţe militarizate, sub pretextul tezei ,,salvării globale”, aceştia vor să ne supună pe toţi unei Noi Ordini, cu intenţia declarată a depopulării planetei, concepute după principiile, radicale şi extremiste, ale fascismului (supermaţia corporatistă, suprimarea opoziţiei faţă de stat, formarea ,,omului nou”, iniţierea luptei de clasă etc) şi nazimului (rasism, teroare etc)…

Vrând aşadar să domine întreaga lume, acaparându-şi resursele, ,,regizorii” în cauză nu s-au dedat de la nici un fel de mânării şi crime, în a-şi vedea înfăptuită Agenda preluării guvernării globale a fiecărei naţiuni şi a-i transforma pe oameni în sclavi supuşi Elitei, pentru a suprima orice opoziţie cu iz suveranist (au fost asasinaţi preşedinţii: Kennedy în S.U.A., Gaddafi în Libia, Hussein în Irak, Ceauşescu în România etc), au provocat Războaie Locale soldate cu circa 25 milioane de morţi, au creat false simboluri (artizanul politicii externe postbelice în S.U.A., H. Kissinger, declara în 1973, în New York Times (când a şi primit Premiul Nobel), cât de ,,benefică” ar fi reducerea numărului populaţiei mondiale la … 500 milioane de locuitori!)…

Refuzul lui Ceauşescu

Cât îl priveşte pe preşedintele Ceauşescu, cel care le-a ,,întors spatele” preşedinţilor globalişti american Bush şi sovietic Gorbaciov, acesta a semnat în mod oficial că România participă la Programul iniţiat în 1987 de vicepreşedintele Partidului Internaţional Socialist (diplomata norvegiană Brundtland, cea care, atunci, a făcut, ,,ingrijorată” de … ,,salvarea planetei”, apologia atacării clasei de mijloc!), dar el nu şi-a dat acordul ca ţara noastră să adere la clauzele ,,drepturilor omului”! Rezultatul? A fost pus la zid, executat şi România a devenit sclava globaliştilor! Apoi, la un an după ce preşedintele globalist Gorbaciov a pus pe butuci şi U.R.S.S., sforarii au organizat Summitul de la Rio de Janeiro (în 1992) prin care 178 de ţări au semnat Agenda 21 (document O.N.U. care pune în evidenţă ,,regia” postbelică a sioniştilor), au completat ,,meniul” cu Declaraţia Mileniului din 2000 (semnată de majoritatea statelor lumii) şi Agenda 2030, din 2015 (semnată de 193 state membre ale O.N.U.) – şi aşa s-au stabilit o serie de ,,proiecte” (socialismul global) care să anuleze legile naţionale şi să forţeze o supunere mondială către marile corporaţii!

 Agenda 21

În timp ce o parte însemnată din omenire se zbate la limita subzistenţei, mai marii planetei (de la capitaliştii S.U.A. şi până la comuniştii Chinei) şi-au dat acordul ca, anual, să aloce imense sume de bani, estimate în general la 3-5 trilioane $, pentru ca proiectul Agendei 21, dezbătut în 1992 la Rio, să fie aplicat ,,cu fermitate” pe scară largă! Ar fi suficient, ca să vedeţi ce interese majore sunt în joc, să se menţioneze că proiectul în cauză se ,,bucură”, la nivelul cel mai înalt, atât de rezonanţa politică a unor preşedinţi americani şi chinezi (Bush, Clinton, Obama, Zemin, Jintao, Jinping), cât şi de aceea că, de exemplu, numai China a anunţat că va sprijini proiectul global, până în 2030, cu circa 12 miliarde $… Să mai mire deci pe cineva că, de 7 ani, la Beijing trăieşte ,,pe picior mare”, cine credeţi?, chiar secretarul general pe probleme de Mediu, Maurice Strong, cel care în 1992, a prezidat întâlnirea, sub edgida O.N.U., de la Rio? Nu, normal…

Şi acum, stimaţi cititori, să vedem ce anume, lăsând la o parte limbajul sofisticat cu care liderii lumii vor a ne ,,ferici” cu ,,o lume mai bună”, dar şi faptului că nu tot documentul final a fost remis publicităţii, ce anume s-a hotărât atunci la Rio! În primul rând, s-a pus oficial în discuţie distrugerea principiului naţiunii, dându-se prioritate minorităţilor (s-a repus pe tapet ideea socialistă din 1987, despre distrugerea clasei de mijloc, ceea ce înseamnă că lumea viitorului va presupune o guvernare a Elitei cu … minorităţile)! Apoi, avansându-se ideea genocidară despre reducerea populaţiei lumii (la jumătate, spun cei care au avut acces la document), s-a înfiinţat o instituţie birocratică (Consiliul Internaţional pentru Iniţiative Locale) având ca scop generalizarea implementării următoarelor prevederi ale Agendei 21: indemnizaţie pentru hrană şi îngrijire medicală, introducerea cărnii artificiale, impunerea forţată a vaccinării şi contracepţiei, educaţia limitată, demonizarea bărbaţilor (pentru o societate feminizată), controlul surselor de apă (interzicerea colectării şi a apei de ploaie), ,,permise de muncă” doar pentru cei ce ascultă Guvernul, cote de consum de energie, penalizarea proprietarilor de maşini private, controlul pescuitului, comasarea oamenilor în zone urbane, eliminarea proprietăţilor particulare (a moştenirilor), biodiversitatea (animalele şi păsările să aibă reprezentare juridică), cum trebuie neutralizată rezistenţa populară la acţiunile O.N.U. etc!

,,Declaraţia Mileniului”

În anul 2000, la sediul O.N.U. din New York, 191 de state (inclusiv România) au adoptat un nou proiect mondial, în spiritul Agendei 21, denumit sugestiv ,,Declaraţia Mileniului”. Participanţii, întrecându-se într-o retorică pompoasă, au hotărât ca, invocând ,,reducerea sărăciei” şi mediul înconjurător durabil”, să transpună în practică (între 2000-2015) 8 obiective ,,milenare”, ,,durabile”, cum ar fi ,,emanciparea femeii”, ,,combaterea” bolilor etc! Cel mai important finanţator, cu 55%, a fost … U.E.!

Agenda 2030

Semnată de 193 de state, tot la sediul ONU din New York, Agenda 2030 propune o completare a viziunilor anterioare, radicală, care să conducă la instaurarea unei noi societăţi, corporatiste, ale cărei ,,valori”, menite în aparenţă sa construiască o lume fără sărăcie, foamete şi boli, vor constitui, în esenţă, sfârşitul democraţiei şi începutul robotizării oamenilor!

Iată concret, hotărârile ce se doresc a fi luate, ,,cu fermitate”, până în 2030: egalitatea de gen, apă şi energie ,,curate”, asigurarea unor ,,tipare de consum”, măsuri impuse de ,,schimbări climatice”, conservarea resurselor marine, o societate paşnică şi inclusivă, seminţe modificate genetic, obligativitatea a mai mult de 100 de vaccinuri pentru copii şi adulţi (ameninţarea părinţilor cu arestarea şi pedepsirea cu închisoare dacă refuză), istorii false, incriminarea creştinilor, ,,energie verde” (penalizarea utilizării cărbunelui, gazelor şi petrolului), salariu minim pentru toţi (vor fi sectoare întregi în faliment), confiscarea câştigurilor bogaţilor şi acestea date la paraziţi sociali, discreditarea celor ce folosesc benzină, apă şi electricitate (prin TV şi informatori), supravegherea publică prin camere cu recunoaştere facială, incriminarea proprietăţilor private asupra terenurilor, fermelor de animale şi agricole, controlul agriculturii, interzicerea folosirii sobelor de lemn, a apei de ploaie şi grădinăritului pentru diminuarea încrederii în propriile forţe, imunitate juridică pentru imigranţi, îmigranţii vor fi privilegiaţi, subvenţii pentru angajatorii muncitorilor LGBT etc.

 Concluzii

Cele trei documente internaţionale, semnate de majoritatea reprezentanţilor statelor lumii, au ca scop final introducerea forţată a profeţitei ,,Noi Ordini Mondiale”! Acestea vor culmina cu dorinţa istorică a sioniştilor de a-l vedea întronat cât mai repede, la Ierusalim, pe Antihrist – şeful Guvernului Mondial… El va domni peste o lume cu mentalitate nouă, ruptă de Dumnezeu şi de tot ce a fost în trecut, oficial demonizată! Neutralizarea opoziţiei se va face însă fără scrupule, iar Biserica Ortodoxă, ai cărei martiri vor răbda până la sfârşit, va cunoaşte cea mai cruntă prigoană din istorie.

,,Dedesubturile” coronavirusului ne arată elocvent cât de bine se pliază astăzi pe batjocorirea creştinilor, aşa cum şi cele ale luptei anticorupţie ne-au arătat (în aplauzele naivilor pentru ,,zeiţa” Kövesi), strategia diabolică a falimentării afacerilor private ale clasei de mijloc româneşti (transferarea către băncile globaliste a unor părti private), precum şi ideea ,,necesităţii” vaccinării obligatorii! Întrebarea este: suntem pregătiţi pentru o lume nouă, bipolară social, formată din stăpâni şi sclavi?

 

Prof. Costel Neacşu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu