luni, 6 septembrie 2021

În spitalele din Maramureș sunt 64 de pacienți infectați cu coronavirus


 În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș au fost confirmați 47 de persoane infectate cu coronavirus. Sunt 64 de pacienți internați, patru la ATI, un pacient este intubat. 142 de persoane sunt izolate la domiciliu sau în locația declarată.

În intervalul 4-5 septembrie au fost raportate de către INSP 11 decese (5 bărbați și 6 femei) ale unor pacienți infectați cu coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Botoșani, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Timiș, Vaslui și București. Dintre cele 11 decese, 2 au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, 2 la categoria de vârstă 50-59 ani, 4 la categoria de vârstă 60-69 ani, 2 la categoria de vârstă 70-79 ani și 1 la categoria de vârstă peste 80 ani. 9 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 2 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu