duminică, 12 septembrie 2021

Instantanee foto din a patra şi ultima zi aTaberei literare ”Oprește-mă, la tine, Maramureș! Oprește-mă, în tine, anotimp!”, Baia Sprie, Ediția I, 2021! La revedere, ne revedem în 2022, la ediţia a II-a!


 
3 comentarii:

 1. Multumim @Vasile Bele, Gelu Dragoș, Nelu Danci pentru organizarea acestui minunat eveniment, pentru frumoasele locuri vizitate, pentru tradițiile locale împărtășite, pentru dansurile și cântecele specifice zonei, dar interpretate de acei copii frumoși și talentați ! Și nu în ultimul rând, pentru atmosfera minunată creată și întreținută atât de organizatori dar și de participanții la eveniment. Bucuroși de revederea cu vechii prieteni cât și de noii prieteni cunoscuți acum.
  Mulțumiri deosebite intregii familii Bele pentru toată munca depusă cu zâmbetul pe buze, pentru a ne oferi aceste zile minunate !
  Felicitări tuturor !
  Asteptam deja intalnirea viitoare !
  Liliana și Octavian Badea

  RăspundețiȘtergere
 2. Lacramioara
  Lacramioara Elefteriu
  Super! Ați fost tare respectați, răsfățați, zile pline de spectacol, de frumos...
  Felicitări, admirație și prețuire prietenului nostru Vasile Bele, colegilor săi organizatori, prof. Dragoș Gelu, Nelu Danci și nu numai! Un eveniment deosebit! ������

  RăspundețiȘtergere
 3. Gradinaru Petru
  Să vă ajute Dumnezeu la drum.
  Mulțumesc cu recunoștință celor 3 magnifici; maestrul Bele, domnul profesor Gelu Dragoș, maestrului Nelu Danci, mulțumesc frumos pentru găzduire onorabilei familii Bele, doamnei Cristina Bele - ( perla din Ghizbaia). Mulțumesc colegilor mai mari de condei pentru cărți și învățături. Domnul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.
  Am trecut de localitatea Valea Stejarului, în aval spre Prutus, Podul Înalt...!
  O zi minunată și binecuvântată.
  Doamne ajută!

  RăspundețiȘtergere