luni, 6 septembrie 2021

Poeţii Nicolae Scheianu, Gheorghe Mihai Bârlea şi Gheorghe Pârja, participanţi la cel mai important Festival de poezie din România!

 


AM PARTICIPAT, ÎN ZILELE DE 1-5 SEPTEMBRIE, ÎMPREUNĂ CU POEȚII MARAMUREȘENI GHEORGHE MIHAI BÂRLEA ȘI GHEORGHE PÂRJA, LA INVITAȚIA ORGANIZATORILOR DIN IAȘI , POEȚII ADI CRISTI ȘI VALERIU STANCU- LA CEL MAI IMPORTANT FESTIVAL INTERNAȚIONAL DE POEZIE DIN ȚARĂ, AFLAT LA A VII-A EDIȚIE. LISTA INVITAȚILOR, IN IMAGINILE PE CARE LE ATAȘEZ, PLINĂ DE MARI ȘI ILUSTRE NUME DE POEȚI ROMÂNI ȘI STRĂINI CONTEMPORANI (DIN PORTUGALIA, FRANȚA, UNGARIA, UCRAINA, MOLDOVA, TURCIA, ITALIA, FINLANDA, BULGARIA).



Un regal de poezie, într-o toamnă frumoasă, într-un IAȘI surpinzător de curat, amenajat, organizat, înfloritor și mustind de istorie și de istorie literară. Am văzut orașul în anii 80, timp de 4 ani, ca student, l-am revăzut apoi prin 1998 și apoi în 2000, în drum spre Chișinău. Mulțumiri organizatorilor, în special lui Adi Cristi, directorul Casei de Cultură ”Mihai Ursachi” din Parcul Copou din Iași, profesorului universitar, criticului literar, poetului și prozatorului Valeriu Stancu și poeților și prietenilor noștri din IAȘI și din Piatra Neamț.
















Text şi foto Nicolae SCHEIANU PĂUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu