joi, 2 septembrie 2021

Poftiți la Târgul Cepelor!

 


Duminică, 5 septembrie 2021, va avea loc, la Asuaju de Sus, un eveniment cu tradiție bogată: Târgul Cepelor și al său Festival Interjudețean al Cântecului și Dansului Popular din Țara Codrului, anunță Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT).

”Dacă anul trecut, pandemia nu i-a permis „sărbătorii de suflet” a Codrului să aniverseze o vârstă rotundă, anul acesta, Târgul Cepelor își ține ziua și vă invită la a 50-a ediție. Vorbim de al 50-lea an în care evenimentul se ține cu scenă, cu ansambluri, cu organizatori din partea administrației publice, fiindcă altfel, istoria Târgului Cepelor la Asuaju de Sus e mult mai veche.

Vă așteaptă o pășune cu felurite produse aduse de comercianți, printre care faimoasa ceapă de Pericei (Sălaj) și spectacol folcloric susținut de formații de amatori și profesioniști din județele Maramureș, Satu Mare și Sălaj”, în prezentarea inegalabilui prof. Emil Domuţa.

Organizatori sunt Primăria și Consiliul Local Asuaju de Sus, cu susținerea Consiliului Județean Maramureş și în parteneriat cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan”din Baia Mare.

Sursa: Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu