marți, 21 septembrie 2021

Tabara literară din Baia Sprie a ajuns şi în Republica Moldova


 Acum o săptămână, mai eram acolo, în inima Maramureșului, unde s-a desfășurat TABĂRA LITERARĂ "Oprește-mă la tine Maramureș! Oprește-mă în tine Anotimp"

Eram acolo, unde o lume de poveste ne-a întâlnit în frunte având minunății organizatori - extraordinarul și inegalabilul Scriitor Vasile Bele, Domnul Profesor Dragos Gelu și Poetul Nelu Danci căror le mulțumim cu toată făptura sufletului pentru darul clipelor fantastice.
A trecut o săptămână, dar vibrația emoțiilor mai sunt vizibile. Am trăit câteva zile de vis, de poveste, câteva zile care vor rămâne pentru toată viața în inimile noastre, a condeierilor care împreună am avut fericita oportunitate de a fi în sânul Maramureșului. Avem atâtea motive de a scrie, de a descrie tot ce ne-a fascinat în acele sfinte zile îmbrăcate în haina Poeziei, înconjurate de spectacole cu cântece și dans popular. Acolo unde ne-am regăsit prietenii, acolo unde am cunoscut alți scriitori, înalte fețe ale literaturii românești legând o strânsă prietenie.
Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru ceea ce îmi dăruiește - Oameni cu suflete de aur, prieteni adevărați înconjurați de sinceritate, bunătate, dragoste de neam!
Voi reveni cu alte amănunte culese cu sufletul din inima Maramureșului.
Să aveți o duminică binecuvântată dragi prieteni, lumină și binecuvântare sufletească!
Sunt profund emoționată, aduc sincere multumiri remunerării prezenței mele!

Cu drag și dor de Voi Maria Corini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu