duminică, 30 iulie 2023

Adrian Onciu: TERORIȘTII PIROMANI


Ce spuneți, oare incendiile din Grecia și Italia sunt provocate de încălzirea globală sau de mâna criminală a omului nou, progresist, conectat la ONG-urile care luptă cu combustibilii fosili?

Din moment ce activiștii de tip Greta Thunberg își lipesc mâinile de asfalt, împroașcă vopsea pe opere de artă, fac circ prin supermarketuri cu laptele de vacă, sparg cauciucuri de SUV sau se așază în mijlocul autostrăzii pentru a opri mașinile, oare ar putea aceleași personaje să dea foc la păduri pentru a induce isterie în mass-media și a ”trage un nou semnal de alarmă”.

Cel mai probabil răspunsul este ”DA”. Și nu se bazează pe speculații, ci pe fapte concrete.

Majoritatea celor 667 de incendii care au izbucnit în Grecia în ultimele săptămâni au fost declanşate ”de mâna omului”, după cum a declarat ministrul pentru crize climatice şi protecţie civilă Vassilis Kikilias, citat de The Guardian. Atât vara aceasta, cât și anii trecuți mass-media independetă din Grecia a relatat numeroase cazuri de indivizi surprinși de polițiști în timp ce incendiau vegetația.

Procurorul general al Greciei a declarat în august 2021 că a fost deschisă o anchetă de amploare, întrucât ar fi existat suspiciuni rezonabile că în spatele declanșării unor focare s-ar afla o grupare criminală organizată. În aceeași perioadă, ministrul Tranziţiei Ecologice din Italia, Roberto Cingolani, preciza că ”70% dintre incendii sunt provocate de mâna omului”, potrivit AFP.

E greu de spus că toți piromanii din lume s-au adunat în cele două țări pentru a se distra în sezonul estival. Însă specialiștii și jurnaliștii din România au alte treburi mai importante decât să găsească adevărul. ”Oamenii de știință nu au nicio îndoială când spun că schimbările climatice sunt un factor-cheie pentru acest sezon extrem al incendiilor”, titrau în 2021 reporterii din România, fix aceeași care îndemnau la carantinarea asimptomaticilor și scoaterea armatei pe străzi în lupta cu temutul Covid-19.

Bineînțeles, politicienii-marionetă nu puteau lipsi din ecuație. Fără să stea prea mult pe gânduri, fără măcar să-i întrebe pe procurorii din Grecia sau Italia, președintele Iohannis a dat verdictul cu privire la incendierea pădurilor: ”În aceste zile, România și Europa resimt cu intensitate efectele schimbărilor climatice prin furtuni violente, valuri intense de căldură și incendii de vegetație amplificate de temperaturile atipic de ridicate. Suntem martori la fenomene meteo extreme, cu impact major asupra bunăstării, a sănătății și chiar asupra vieții cetățenilor”. Bravo domnu’ președinte, aplauze la scenă deschisă.

În concluzie, incendiile apocaliptice sunt, în realitate, consecința directă a acțiunilor unui grup criminal organizat. Cel mai probabil același care se ocupă de bunăstarea populației planetei prin intermediul întâlnirilor anuale de la Davos.

Între timp, pe insulele din Grecia unde au dispărut pădurile apar, ca ciupercile după ploaie, mii de turbine eoliene aduse cu vapoarele pentru implementarea Marelui Reset.

Niciodată populația planetei nu a fost bombardată cu atâtea fake-uri evidente și iresponsabile într-un timp atât de scurt. Dovadă că Revoluția globaliștilor fără niciun Dumnezeu a intrat în linie dreaptă.

P.S. Găsiți în comentarii un text pe același subiect, publicat de Agenția Mediafax pe 11 august 2021 și ulterior șters de pe internet.

Autor: Adrian Onciu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu