luni, 31 iulie 2023

M-am săturat să fim ciuca bătăilor!


 Dinamo București a pierdut lamentabil, acasă, pe Arcul de Triumf (?!) cu echipa Sepsi (OSK) din Sfântu Gheorghe, cu scor de neprezentare, adică 0-3! Deci, mai bine stăteau acasă, în cantonament, eventual mai bine își spălau rufele la tembelizor, că zilnic auzim doar scandaluri.

Măi băieți, luați urgent viagra, că sunteți impotenți rău! Am urmărit meciul la TV cap-coadă și am observat ce bună posesie aveau alb-roșii când nu atacau poarta. Celor de la Sepsi le convenea acest stil, să nu fie deranjați, parcă era un meci între David și Goliat, între o echipă de liga I și una din liga a III-a. Realitatea rezultatelor însă mă face să cred că așa este, echipă de duzină, naivă, de bătut de toată lumea!

Nu știu a cui este vina că Dinamo București este pe ultimul loc, cu mari șanse să revină acolo unde îi este locul (?!) dar știu că noi suporterii de rând suferim crunt! Și atunci, întreb pentru un alt dinamovist înflăcărat, care este soluția?! Ovidiu Burcă face și el ce poate! Să vedem dacă are și demnitate!

Și alte cluburi occidentale au avut probleme, dar și-au dat mâna cu toții, au revenit și au cucerit cupe europene. La noi, e țigănie până la cer și atunci întreb, de ce să-mi pierd timpul cu voi? Râde până și nevastă-mea de mine! 

Unii nu vor să dea palmaresul, miliardarii dinamoviști nu vin cu bani la club, alții nu pot mai mult, alții vor doar să mai mulgă din laptele ce a mai rămas la Dinamo, iar noi, suporterii lor, suntem luați de proști! Uitați-vă conducători dinamoviști, mai noi sau mai vechi, în jurul vostru! Uitați-vă la FCSB, la Rapid, la ...FC Voluntari! Voi chiar vreți să luăm drumul Progresului București și Sportului studențesc? 

Deocamdată, atât am avut de spus, la cald, după umilința din această seară...Se răsucesc în mormânt Hâldan, Florea Dumitrache, Cheran, Stănescu, Ozon...

                                                                                         Gelu DRAGOȘ, UZPR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu