luni, 27 august 2012

SALINA Ocna Sugatag organizează prima ediţie a „Trofeului Prieteniei”


Meciurile se vor disputa miercuri si joi pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare

Pornind de la faptul ca este campiona en-titre la categoriile Juniori C si Juniori D in judetul nostru, dar si pentru ca in data de 1 septembrie debuteaza noua editie de campionat, conducerea clubului SALINA Ocna Sugatag a perfectat deja cateva amicaluri extrem de utile si de importante.
Acestea se vor desfasura in cadrul primei editii internationale a „Trofeului Prieteniei”, in zilele de miercuri si joi, 29 si 30 august, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare.
Primarul Catalin Chereches a avut imediat bunavointa si si-a dat acest acceptul in acest sens deoarece 90% din „salinari” sunt, de fapt, baimareni.
Inca de la aceasta prima editie Turneul International de Fotbal juvenil „Trofeul Prieteniei” se vrea o punte de dialog intre echipele campioane din judetul nostru si cele din zonele sau localitatile cu care Consiliul Judetean Maramures este infratit.
         La aceasta prima editie s-a vrut o editie cu cele doua zone din Ungaria cu care CJ Maramures este infratit.
         A confirmat repede participarea echipa campioana din Jasz – Nagykun – Szolnok, insa in ultimul ceas, invocand motive medicale, echipa din Szabolcs – Szatmar – Bereg a anuntat ca nu mai participa.
         In acest context, organizatorii au invitat echipa campioana a Romaniei, CFR Cluj – Napoca.
         Totodata, aceasta prima editie aduce si o premiera in fotbalul juvenil local, in sensul ca pune in fata si cele doua echipe ale clubului SALINA Ocna Sugatag, in fapt Campioanele Judetene de la Juniori C si Juniori D, care se vor intalni in aceasta editie din Campionatul Judetean Juniori C ca si adversare.
         Meciurile se vor desfasura pe Terenul Municipal „Viorel Mateianu” din Baia Mare, asistenta medicala este asigurata de Serviciul de Ajutor Maltez din Romania, arbitri vor fi asigurati de AJF Maramures, iar participantii vor fi cazati la Hotelul „Viorel Mateianu”.
         Primaria Baia Mare, Consiliul Judetean Maramures si Prefectura Maramures vor acorda diplome si premii echipelor participante si celor mai merituosi dintre jucatori.
         Mai multe date despre activitatea noastra si performanetele clubului nostru gasiti la adresa www.fcsalina.ro
         Programul competitiei este urmatorul:

29 august :
9:00 – SALINA A (1998) – CFR Cluj
10:30 – SALINA B (1999) – Szolnok

30 august:
9:00 – SALINA B – CFR Cluj
10:30 – SALINA A – Szolnok
………………………………
16:00 – CFR Cluj – Szolnok
17:30 – SALINA A – SALINA B

20:00 – premierea participantilor

La editia a doua se intentioneaza aducerea echipelor cu care suntem infratiti in Ucraina si echipa din Bereg, care n-a putut participa acum, alturi de numai o singura echipa a Clubului SALINA.

                Ioan Romeo Roşiianu, director sportiv SALINA     


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu