sâmbătă, 23 martie 2013

LET’S DO IT, ROMANIA VA AVEA LOC ÎN SEPTEMBRIE !


Tineri voluntari, membri ai organizaţiilor nonguvernamentale, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi echipa de coordonare a proiectului „Let`s Do it Maramureş“ au demarat cu proiectele propuse pentru cea de-a patra ediţie a proiectului de ecologizare. Cu o ţintă clară de a egala succesul din anii trecuţi dar şi de a conştientiza românii de pretutindeni de importanţa colectării selective a deşeurilor, acşstia au prezentat tuturor proiectul aflat în desfăşurare.
În 2013, curăţenia propriu-zisă va avea loc în 28 septembrie, atunci când organizatorii şi-au propus să acopere zone cât mai vaste din judeţ. Până atunci, se vor organiza mai multe acţiuni sub egida „Let`s do it“.
„Conceptul s-a schimbat un pic. Prima ediţie a fost cea de test, a doua a fost pentru conştientizarea publicului, iar a treia ediţie a fost despre numărul de voluntari implicaţi. Acum vrem să înglobăm toate acestea şi să adunăm cât mai mulţi voluntari, să conştientizăm publicul şi mai ales, vrem să vorbim şi cu comunităţile de români de afară să facă şi ei curat deodată cu noi în regiunile ăn care stau“, a explicat Bogdan Groza, voluntar.
Rezultatele excelente din anii precedenţi, când Maramureşul s-a situat de fiecare data în fruntea clasamentului pe plan naţional, s-au datorat tuturor celor implicaţi. Şi de această dată, autorităţile locale au promis că vor susţine iniţiativa organizatorilor.

                                                                                          G.D.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu