joi, 16 septembrie 2021

Invitație la „Cea mai mare lecție despre vaccinare”


 Dragi profesori și învățători,

Ministerul Educației și UNICEF organizează în acest an „Cea mai mare lecție despre vaccinare”, o activitate didactică foarte necesară în contextul pandemiei de COVID-19, dedicată informării corecte a elevilor în privința vaccinării și a măsurilor de siguranță sanitară în școală.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru și să realizați, împreună cu elevii dumneavoastră, o oră de educație despre vaccinare și acțiunile colective pe care le putem realiza pentru limitarea răspândirii coronavirusului și creșterea eforturilor de continuare a educației cu prezență fizică în toate școlile din România.

Lecția pe care v-o propunem în acest an este accesibilă copiilor, adaptată situației pandemice actuale, menită să le ofere informațiile și să le dezvolte abilitățile necesare rezolvării problemelor și poate fi derulată atât în sălile de clasă, cât și în învățământul online.

Pentru a participa la cea mai mari lecție despre vaccinare, inițiativă care se încadrează în demersurile de promovare a educației incluzive de calitate, vă invităm, începând de pe data de 16 septembrie, pe platforma [QIE]. Accesând linkul www.qie.ro/lectievaccinare, puteți să vă înscrieți pentru a putea descărca materialele suport și a desfășura lecția începând cu data de luni, 20 septembrie 2021. După încheierea lecției, cadrele didactice sunt rugate să încarce fotografii și alte materiale rezultate, precum și să răspundă la câteva întrebări. După acest pas, certificatul de participare va fi eliberat în format electronic. Încurajăm cadrele didactice să deruleze această activitate de mai multe ori, cu mai multe clase, în funcție de necesități și de disponibilitatea elevilor și a profesorilor

Lecția poate fi desfășurată până la data de 1 octombrie 2021UNICEF încurajează cadrele didactice să disemineze această informație și să contribuie astfel la o participare cât mai mare a colegilor din învățământ care nu au primit pe e-mail invitația de participare, împărtășind cu aceștia linkul de înscriere:

https://www.qie.ro/lectievaccinare/inscriere

 

Vă mulțumim și vă urăm succes!

Echipa UNICEF în România

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu