vineri, 15 octombrie 2021

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ "PETRE DULFU" BAIA MARE. AGENDA EVENIMENTELOR DIN SĂPTĂMÂNA 18 - 23 OCTOMBRIE 2021


 Luni, 18 octombrie

Holul Mare

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” în colaborare cu Asociația Artiștilor Plastici „Alexandru Șainelic” vă invită să vizionați expoziția de artă plastică intitulată „Nostalgii de toamnă și...Dor”, cuprinzând 40 de lucrări realizate în tehnică mixtă(print și acuarelă), de către artistul plastic Doru-Eugen Dragoș, membru al Asociației Artiștilor Plastici „Alexandru Șainelic”. Expoziția poate fi vizitată în perioada 18 - 29 octombrie, în holul mare al bibliotecii.

 


Miercuri, 20 octombrie

ora 14, Sala de conferințe

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare în colaborare cu editura Ecou Transilvan din Cluj-Napoca organizează lansarea volumului „Mitografii. Incursiuni într-o bibliotecă mitologică”, semnat de criticul literar Gheorghe Glodeanu, apărută la editura Ecou Transilvan, Cluj-Napoca, 2021.

Participă: Nadia Fărcaș, directoarea editurii Ecou Transilvan.

Tot cu această ocazie va avea loc lansarea volumului de critică literară „Poezia de lângă noi”, aparținând scriitoarei Delia Muntean, publicat la editura Grinta, Cluj-Napoca, 2021.

Notă. Activitatea va avea loc cu respectarea tuturor normelor sanitare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel, accesul în sală se va face în limita a maximum 50 de persoane, cu obligativitatea purtării măștii de protecție. Pot participa numai persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, conform Hotărârii de Guvern nr. 1090 din 6 octombrie 2021.


Stefan Selek

bibliotecar

Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare

Email: pr.bibliotecamm@gmail.com

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu