marți, 15 octombrie 2024

Dan Diaconu: 60 de minute de fake

Biden e ramolit, Kamala e prostă ca noaptea. Încep cu elementele care-s reale, pe care le vede toată lumea, dar care sunt manipulate cu disperare. Până la eșecul confruntării cu Trump, Biden era prezentat ca un bătrânel sprinten, ager la minte, numai bun să mai ia încă un mandat. Orice eșec de-al său era ascuns și fiecare reușită era preamărită. Ce însemna reușită? Chestii banale, gen mers singur până la capătul coridorului, încheiat de citit un paragraf de pe prompter s.a.m.d. Totul s-a prăbușit după confruntarea cu Trump. Cu toată disperarea establishment-ului a devenit clar că oamenii chiar nu mai pot fi păcăliți indiferent de capacitatea propagandei.

După eșec s-a mers pe preamărirea Kamalei. Toată lumea știa că e proastă ca noaptea, dar cel puțin nu era ramolită. Kamala, fiind capabilă să citească de pe prompter, a fost aleasă ca „moștenitoare” a tronului de la Casa Albă. Doar că nu merge nici cu ea. Prostia depășește capacitatea mediei de a o acoperi. După dezbaterea cu Trump a devenit limpede că e incapabilă, dar s-a mers mai departe deoarece era penibil să se schimbe din nou candidatul. Așa că media a fost instruită să compenseze cu orice preț prostia.

Apogeul situației a venit în momentul difuzării emisiunii „60 Minutes” cu Kamala. Emisiunea este una deosebit de populară în SUA, astfel încât infiltrarea nulității acolo reprezenta o oportunitate. Ce a ieșit, a văzut o lume întreagă. Kamala e seacă, emițând doar platitudini și prostii. Bomba însă a fost alta: pentru a nu arăta cât de proastă e Harris, cei de la 60 Minutes au editat interviul, punând un răspuns de la o altă întrebare în locul unei prostii spuse de Harris. Nu vă gândiți că a ieșit ceva deștept pentru că nu avea cum. A ieșit tot o aberație fără sens, dar nu atât de mare.

Chestiunea importantă este că un asemenea nivel de fake news e de neacceptat chiar și în rudimentara SUA. Reprezintă un amestec nepermis în campania electorală și un fake news la nivel înalt. Asta în condițiile în care CBS-ul vine după o altă dezinformare crâncenă, efectuată în direct la dezbaterea dintre J.D. Vance și Tim Waltz. Cu toate că e vorba de independența editorială, răspândirea fake-ului într-o asemenea cantitate e inacceptabilă! Una e să spui că Trump nu are dreptate atunci când o face pe Kamala proastă(adică să exprimi o opinie) și cu totul altceva e să înlocuiești ceea ce a spus proasta pentru a o scoate din rahat.

Trump, pe bună dreptate, solicită retragerea licenței CBS. Și chiar ar fi extrem de OK dacă s-ar întâmpla asta deoarece trebuie să se pună cumva punct fake-ului obscen practicat de globaliști. Desigur, nu se va întâmpla nimic. Se va pune batista pe țambal, la fel cum la noi, ticăloșii de la Curtea Constituțională vinovați de un amestec impardonabil în confruntarea electorală, vor scăpa nepedepsiți.

Din păcate asta-i lumea. Din ce în ce mai sumbră și asta din cauza delăsării oamenilor. Pseudo-confortul dat de mâncarea burdușită cu E-uri și berea de doi bani reușește să adoarmă vigilența oamenilor care merg precum oile la tăiere. Și, dacă e să mă gândesc bine, fix asta merită cei care se lasă purtați spre abator!

 

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/2024/10/60-de-minute-de-fake.html#more

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu