marți, 8 octombrie 2024

Distincție pentru poetul asuăjean Vasile Dan Marchiș - Diplomă de onoare - Asociația culturală „Ștefan Petica”, fiul satului Bucești

 


3 comentarii:

  1. Marchis Vasile Dan8 octombrie 2024 la 04:41

    Mare veselie mareeeeee! Prietenii mei care sunt cu sutele știu de ce! Pentru valoare, perseverență și sinceritate! Defăimătorii răutăcioși cuprinși de strechea invidiei sunt anihilați! Hui măi, măi,măi !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Marchis Vasile Dan8 octombrie 2024 la 08:46

    În redacția revistei Sintagme codrene este distracție mare. Prietenii care sunt cu sutele știu de ce. Defăimătorii cuprinși de strechea invidiei sunt anihilați. Ce premiu important am obtinut! Hui, măi!

    RăspundețiȘtergere

  3. Măi defăimător nemernic ordinar, fără scrupule, am arătat tuturor la cenaclul Ligiii Scriitorilor, lLvretul Militar eliberat de Unitatea Militară din București, PSI, Protecția și stingerea incendiilor, și de asemenea voi scrie un material cu poza livretul și paginile acesteia cum că tu defaimatorul și detractorul de Gelu Dragoș umbli doar cu minciunile în acest sens și am fotografiat ce ai scris tu pe blog ca să am dovadă la tribunalul județean, deja am înmânat formalitățile mail la un avocat care îți va umbla de rând pentru defăimările care le faci.

    RE: In sprijinul meu o sa vina ca martori mai multe persoane cu probitate morala de netagaduit! O sa te trimitem si la un control, stii tu de care! O sa ne interesam cum ai declarat ca ai si 2 joburi si stai in chirie ca ultimul om, cand de fapt esti SI in pensie! O sa intrebam si unde locuiesti, unde ai locuit (str. Dragos Voda) cate meserii ai avut și ti-ai batut joc de ele! Circ o sa fie, domn Vasile daca tu asta visezi noaptea! Nu uita ca imi esti dator cu un salariu si jumatate cand ai scos Izvoare codrene, revista preluata, din mila, de preotul Radu Botis! Pacat ca nu-ti ceri scuze! Veninul vine de la niste persoane izolate, ca si tine ca nu-ti stii LOCUL, dar o sa regreti amarnic amenintarea ta! GDL

    RăspundețiȘtergere