sâmbătă, 19 octombrie 2024

Grigore Zlampareț: „ Cel mai mare dar pe care îl poți oferi este darul oportunității!”


 Cel mai mare dar pe care îl poți oferi este darul oportunității.Oortunitatea si a mirisenilor de a trai mai bine mai sanatos fizic si financiar.Sunt aici sa ajut!

Mult timp nu am inteles pe deplin cu ce mi se prezenta. M-am uitat, am ascultat și m-am întrebat dacă e pentru mine. Dar momentul în care a făcut clic în sfârșit - momentul în care am înțeles cu adevărat magnitudinea a ceea ce era în fața mea - totul s-a schimbat.
Acest lucru nu a fost doar despre a face un venit. A fost despre crearea unei moșteniri, găsirea libertății și construirea a ceva semnificativ care ar putea avea impact nu doar asupra vieții mele, ci și asupra celorlalți. Atunci mi-am dat seama: nu toată lumea o să vrea sau o ia. Și asta e în regulă.
Vezi tu, binecuvântările nu se găsesc într-un "da" sau un "nu. ”Se găsesc în urmărirea viziunii tale.
Când am înțeles asta, am încetat să-mi mai fac griji pentru rezultat și m-am concentrat să ofer oportunitatea. Am învățat să ofer oamenilor șansa de a lua propriile decizii. Și dacă au spus da sau nu, nu era acolo unde era puterea. Puterea era în implacabilul implacabil de a continua să mergi înainte, indiferent de răspuns.
Atunci viața mea s-a transformat cu adevărat. Am început să văd fiecare zi ca pe o oportunitate de a crea ceva mai mare. Și cu fiecare pas pe care l-am făcut, cu fiecare persoană cu care am împărtășit viziunea, m-am apropiat de oamenii care erau gata să-și schimbe viața.
Amintește-ți: cel mai mare dar nu îl găsești în a face pe cineva să spună da. Este în a le oferi aceeași oportunitate care ți-a schimbat viața.
Continuă să-ți urmărești viziunea. Binecuvântările tale te așteaptă în călătorie.

Grigore ZLAMPAREȚ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu