luni, 7 octombrie 2024

Incredibil! Mai bine și mai sigur la balamuc decât la Cotroceni!

Val de critici pe internet după ce Diana Șoșoacă a făcut propagandă legionară ilegală, supărată fiind din cauza respingerii candidaturii sale la președinție.

„Trăiască Legiunea și Căpitanul, care au fost omorâți de aceeași putere jidănească care a acționat și acum! Mareșalul Antonescu a
fost un erou! Corneliu Zelea Codreanu, un erou! Mișcarea Legionară, eroină! Și îmi asum, acuma ai motive, dragă Curte, să mă pupi unde trebuie!”, a urlat Șoșoacă.
Europarlamentara s-a dezlăntuit într-un video postat pe YouTube și a urlat tot ce i-a venit la gură, că prin scăfârlie sigur nu i-a trecut nimic. Șanse mari să-și ia „Pa!” și de la Parlamentul European pentru că așa ceva nu poate fi acceptat la acest nivel.
„Fapta persoanei de a promova, în public, în orice mod, idei, concepții sau doctrine antisemite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi” (Lege adoptată de Parlamentul Românie, 4 iulie 2018)?” Să se fi abrogat și nu știm? Greu de crezut. Normal ar fi ca organele abilitate să între în acțiune...

Gr. CIASCAI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu