vineri, 23 aprilie 2021

Cum va fi vremea de 1 Mai și Paște


 Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă prognoză pentru perioada următoare. Meteorologii anunță o încălzire a vremii în toată țara, care însă va fi urmată de o răcire.

În Maramureș, în primele zile ale intervalului, vremea se încălzește ușor de la o zi la alta, astfel în 22 aprilie media maximelor va fi de 16 grade. Spre finalul săptămânii, 23 – 25 aprilie, este posibilă o scădere de temperatură, însă după 26 aprilie sunt prognozate medii ale maximelor apropiate de normalul climatologic al perioadei, care la nivelul regiunii vor înregistra o medie în creștere treptată spre 20 de grade. Media temperaturilor minime va fi de 4…5 grade în primele zile ale intervalului, însă în jurul datei de 25 aprilie sunt estimate valori apropiate de limita de îngheț (1…2 grade).

În a doua săptămână de prognoză, sunt anunțate minime în limite normale pentru această perioadă, în medie de 6…8 grade. Probabilitatea pentru precipitații, izolat mai însemnate cantitativ va fi mai ridicată în intervalul 20 – 23 aprilie, dar și spre finalul lunii aprilie. în zilele de 27 și 28 și începutul lunii mai.

                                                                                                      ANMR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu