luni, 17 iulie 2023

Gral. Bg.(r) Bartolomeu Constantin Săvoiu: "Este Franţa în Război Civil? Nu încă..."

 Între 21 și 25 Iunie 2023 am făcut o vizită în FRANȚA pentru a întâlni două personalități eminente, ale vieții intelectuale și religioase și apoi am sărbătorit cu membrii francezi ai Organizației pe care o conduc în ROMÂNIA , Sfântul IOAN BOTEZĂTORUL și Solstițiul de Vară.

Nu mai fusesem din Noiembrie 2022 când asistasem cu o delegație la o Ceremonie la Senatul Francez în cursul căreia Patriarhul JACQUES III primise o înaltă Distincție alături de alte Personalități..
Găsisem situația dezolantă. Cartierul unde aveam, hotelul, metro Porte de la Villette, confortabil și modern, dădea practic impresia de a fi parte a unui Oraș arab. Femeile îmbrăcate în lungi rochi negre, unele cu Burkha, bărbații în “Dishdasha” ( “rochia“ arabă pentru bărbați) ne situau în plină Lume Orientală!


La Hotel și la Restaurant, cu excepția a 2 sau 3 fețe “palide”, personalul era compus numai din maghrebini sau africani!
În Oraș, aceeași situație, în afară de cartierele “bogate”, o bună treime a populației pe care o întâlnești pe stradă, de origine maghrebină sau africană! La cele două Muzee pe care l-am vizitat, de la casieră la supraveghetori erau francezi(?) maghrebini sau africani! Ca și Echipa de Futbol.


Acum , în Iunie , în cursul sejurului de 5 zile am fost în 4 orașe : Paris , Montargis, Nemours , Toulon .
Toți șoferii de taxi parizieni , numai maghrebini sau africani (unul era haitian). La Paris, Gările de LYON , MONTPARNASSE și BERCY, personalul de la birourile de bilete, prevăzute, primele, cu ecrane pentru public, cu excepția unui “alb” , la fel. numai Afro-maghrebin!


Unul din șoferii de taxi parizian, maghrebin bineînțeles, de altfel foarte serios care ne luase de la aeroport când ajunsesem, ne povestea arătându-ne de altfel, la ieșirea de pe bulevardul circular, porte de la Chapelle, imigranții africani, drogați, pe marginea trotuarului și care la semafoare așteaptă.
Șoferii circulă cu porțile încuiate pentru a evita agresiunile frecvente .
Sâmbătă seara 24 Iunie eram cu câțiva apropiați la una din numeroasele terase din marea piață a Capitolului, la TOULOUSE. Ne uitam și analizam mulțimea, densă care se plimba sau era la mese. Aceeași constatare: o bună treime, afro-magrebină!
Din când în când treceau în bandă, prin mulțime, adolescenții de “aceiași culoare”, zgomotoși și agresivi.
Bineînțeles, nici un polițist, în vedere!
La plecare, cumpăr un număr al cunoscutei reviste “Le POINT”.
Pagina de copertă:

Lipsă de politețe, insulte, agresiuni
DECIVILIZAREA COTIDIANĂ

În Spitale, Școli, Transporturi, Supermarketuri, farmacii, ….
Mărturii în direct…..

Radiografia unui fenomen de Jérôme FOURQUET.

O vastă anchetă în Societatea Franceză. Oamenii interogați dau declarații: în serviciile, publice, în magazine, în comerț, în transporturi, în restaurante, în școli….
Insultele, agresiunile, golăniile se multiplică!
În prima linie: Primarii ca “Lideri” ai localității în care orice cetățean locuiește, sunt agresați!
De la ultimele alegeri municipale, 1293 de primari au demisionat!
În 2022, au fost depuse 2265 de plângeri pentru violență!
O creștere de 32% într-un an!
La Poștă, 13 651 plângeri pentru 65 000 de factori poștali. La Spitale, “Observatorul pentru Securitatea Medicilor” recenzează 23% o creștere a violențelor către personalul medical-sanitar.
Patronii de restaurante se plâng: clienții își cred totul permis: “am plătit am dreptul”
Înjurături, busculade, furturi…


O profesoară de școală , în Județul Hauts de Seine declară:” părinții au venit să mă bată pentru că nu am dat o notă bună copilului lor”
Criza COVIDULUI, a dat la o parte multe bariere, a mărit individualismul și agresivitatea!

Destructurarea celulei familiale asociată cu precarizarea socială a cauzat daune enorme!
Studiile și mărturiile celor interogați arată o majoritate a cazurilor de delincvența fiind cauzate de populație afro -maghrebină.

Abia întors la BUCUREȘTI are loc lângă PARIS incidentul cars dezlănțuie focul violenței și distrugerii în toată FRANȚA de către bande de golani și huligani!
În imensa majoritate afro -maghrebini.
O patrulă de poliție ia în urmărire și reușește să oprească pentru control o mașină condusă de tineri maghrebini.
În momentul în care i se cere documentele, șoferul la volan demarează aruncând în aer cei doi polițiști .
Individul, minor, fără permis, este recidivist, cunoscut de poliție!
Unul din polițiști, într-un gest de reflex trage și ucide individul!
NAHEL, infractorul omorât devine imediat un Erou!


Franța, se aprinde. Cinci nopți de distrugeri, furturi și spargeri de magazine, supermarketuri, edificii publice, incendiere de mașini, etc. …
La miezul nopții în Orașul Hay les Roses , suburbie a PARISULUI , Huliganii lansează o mașină” Berbec “ contra locuinței Primarului.


Din fericire, autovehiculul este stopat de o bordură în beton.
Soția Primarului se salvează prin miracol fugind prin spatele casei cu cei doi copii, de 5 și 7 ani!
Primarul era în Primărie, care fusese atacată deja și era la Postul de comandă pentru a urmării desfășurarea evenimentelor în interiorul Orașului!

Cum s-a ajuns la această situație ?

O primă constatare este că întreaga EUROPĂ este într-o situație de creștere a Violenței și de degradare a Civilizației noastre!
În Franța, în special.
Pentru a înțelege mai bine situația este necesar o scurtă analiză istorică.
Punctul de plecare, să zicem începutul Focarului au fost Evenimentele din Mai 1968 de la care s-au comemorat luna trecută 55 de ani.

După 10 ani de expansiune și modernizare a Societății Franceze ( 1958-1968), de decolonizare a statelor africane și asiatice, sub Președinția Generalului Charles de GAULLE, în Paris se declanșează o Mișcare Studențească.
Din anii 50’ Lumea Intelectuală și Universitară era dominată de stânga, de maoiști, de comuniști!
“Lumina“ venea de la Moscova sau Peking.
“Guru” tinerilor intelectuali erau Jean Paul SARTRE și Simone de BEAUVOIR.
Mișcarea vroia să facă “tabula rasa” de Societatea “ Burgheză” și să instaureze o “ Utopică” Dictatură Populară!
După revenirea la normal, “cărbunii “ aprinși nu s-au stins și foștii studenți vor constitui viitoarele cadre socialiste ecolo-extremiste sau chiar anarhiste.
Venirea la putere în 1981 a lui François MITTERAND și cei 14 ani de “domnie“ a „Stângii” au creeat premizele exploziei actuale!
Unul din cei mai inteligenți perfizi, rafinați, vicleni, jouisseuri, răzbunători și corupți Președinți Francezi, François MITTERAND a știut să instrumentalizeze în mod excepțional și să utilizeze masele de tineri, maghrebini și africani din suburbiile franceze!
O extraordinară acțiune de penetrare a Societății franceze de tentaculele stângisto-socialiste. Se lansează faimoasa organizație “SOS” Rasism.
Condusă de evrei sau de franco africani socialiști ea va servi, cu tinerii “înregimentați” maghrebini de trupe de șoc, electorale pentru MITTERAND .
Președintele vorbea cu emfază de “Zidul Banilor” al Marii Finanțe, el, “Estet” rafinat, iubitor al Luxului, al Femeilor și al Operelor de Artă Exclusiviste.

DEMAGOGIA, folosită ca o ARTĂ!

Imigrația masivă maghrebină și africană, înlăturarea “obstacolelor” de dreapta care împiedicau ascensiunea partizanilor lui MITTERAND “ SFINXUL” sau “DIEU“ ( DUMNEZEU ) cum era denumit, politizarea Administrației prin favorizarea partizanilor de stânga au creeat condițiile ireversibile ale Decadenței Societății Franceze . Aceiași “SOS” Rasism, tineri “ îndoctrinați de stânga” au basculat începând cu anii în care era Prim Ministru Socialis Lionel JOSPIN și apoi sub Președinția catastrofică a lui Francois HOLLANDE , în Islamism și trafic de droguri!
Președințiile lui Jacques CHIRAC și Nicolas SARKOZY nu mai puteau schimba ceva .
“ Viermele “ era în fruct !

Ascensiunea lui Emmanuel MACRON , “ pure produit” ( produs pur) al Marii Finanțe ROTSCHILDIENE , fidel partizan al “ Noii Ordini Mondiale” amestec inteligent de populism de stânga și dirijism autocratic de dreapta , a desăvârșit Opera de Decadență accelerată a Națiunii !

În 1970 când ajungeam în Franța , se estima la două milioane de maghrebini , populația imigrată !
Actualmente, cifrele exacte nu există căci sunt interzise statisticile și recensămintele pe criterii rasiale, se estimează între 12-16 milioane Populația Afro -Magrebină. La o Populație de 66 milioane de locuitori în Franța!
Populația de origine europeană are o natalitate sub 2 copii pe familie când pentru a asigurarea creșterii minime a populației trebuie un indice 2,3 copii pe familie!

Cu o natalitate de 3 ori mai mare decât europenii și cu o imigrație ilegală masivă tolerată dacă nu chiar încurajată, soarta este pecetluită!
Înainte de 30 de ani de acum încolo, Majoritatea Populației Franceze va fi musulmană!

Mulțumesc “Noua Ordine Mondială”
Ce se întâmplă în prezent este Prologul viitoarelor Războaie Civile, în cazul puțin probabil al unei Reacții Defensive, a Populației Franceze Europene!
Dar, “Noii Barbari” vor lua Puterea în orice situație.

Autor: Gral.Bg(r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU
Sursa: patriaromana.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu