luni, 18 februarie 2013

Politica dâmboviţeană


La Cluj Napoca, Băsescu a deschis sezonul la fazanii din PDL ?! Sau doar la o "fazăniţă"  ?
Evident iritat de obraznicia  copilareasca a infantilei Elena Udrea atacând buldogul Blaga şi de a stârni o gâlceavă de partid neplanificată, "catindatura&q uot; a venit ca nuca în perete. Ce a vrut însă Băsescu să spună preferândul până şi  pe Boc în locul celor doi a fost de fapt o analiză profunda în care  fără să folosească după modelul lui Iliescu  denumiri plastice ca prostănac şi cârlan,  a sugerat cu inteligenţa de matelot care îl caracterizează că până şi "Boc" este mai bun decât Elena Udrea.
În acest contest până şi  eu spun că dacă este să alegem spre pieire un rău necesar, Boc în locul Elenei Udrea înseamnă numai pierderea oricarei şanse a PDL să devină partid cu pretenţii la guvernare . În acelaşi timp însă, alegerea Elenei Udrea înseamnă clar distrugerea totală a partidului.
Deci !
Băsescu a dat un semnal clar astăzi de la Cluj
S-a deschis sezonul la fazaniţa Elena Udrea.
Ori gasiţi pe cineva care să vă reprezinte ori rămâne Buldogul Blaga.( De preferat în opinia mea dacă Monica Macovei spune pas)  Începând  de astăzi jos cu EA ( Elena Udrea) sau dacă nu reuşiţi ... . Răspândirea !
Chestia cu răspândirea este opinia mea şi  o spun fără rezervă  NU o recomand.  Dar ?! Elena Udrea şefa de partid ?!
Să fim serioşi. În opinia mea nici şef în bucatarie NU are loc. Simplu, este HABARNISTĂ !
Concluzie, nebuniile  de budoar politic ale  Elenei Udrea nu mai ţin, sunt depăşite şi doamna are timp doar să se mulţumească cu un duş rece eventual pregătindu-se pentru altă clientelă politică, din alt hotel dâmboviţean. ( La Casa Poporului mă refer)
Sau cine ştie, poate se pensionează timpuriu fiindcă evident dacă vinde  câteva poşete şi două trei perechi de pantofi... . o va duce mai bine decât  toţi pensionarii din  România.


                                                   Vasile Bouleanu  
                   http://groups. yahoo.com/ group/Free_ Press_Romania/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu