joi, 26 aprilie 2018

Instituţia Prefectului Maramureş - Anunț de interes public

  


ROMÂNIA
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
INSTITUŢIA PREFECTULUI - JUDEŢUL MARAMUREŞ
                                                                                   
                                                                                                
26 aprilie 2018
Persoană de contact: Dan Bucă,
purtător de cuvânt
Tel.: 0755-112726
COMUNICAT DE PRESĂ

         Defecțiunile sistemului informatic de programare online găzduit pe pagina web www.prefecturamaramures.ro au contribuit la înregistrarea eronată  a datei de 28 mai a.c., și a permis cetățenilor să se programeze la serviciile publice comunitare.
            Cetățenii care și-au făcut programare online la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș, respectiv Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș, în a doua zi de Rusalii, se pot prezenta în data de 5 mai a.c., la ghișeele de la sediul din municipiul Baia Mare.  Angajații celor două servicii publice comunitare vor avea program de lucru cu publicul, obișnuit unei zile lucrătoare.
             Cele două servicii publice comunitare dețin datele persoanelor programate electronic pentru examinarea teoretică, preschimbarea permisului de conducere și înmatricularea/radierea vehiculelor, respectiv pentru preluarea cererilor în vederea eliberării documentului de călătorie (pașaport temporar, respectiv pașaport simplu electronic).
              Ne cerem scuze pentru deficiențele apărute la sistemul informatic de programare online, dar și pentru neplăcerile și disconfortul involuntar creat cetățenilor care s-au programat la cele două servicii publice comunitare.

         


Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu