sâmbătă, 28 aprilie 2018

Prefectura Maramureş. Comunicat de presă

Tehnica din dotare și câinii polițiști au făcut deliciul la Maramureș ”Auto-Moto-Show”


Piața 1 Decembrie 1918 din Sighetu Marmației s-a dovedit  neîncăpătoare pentru cei peste 900 de copii veniți să se întâlnească cu polițiștii și să le admire autoturismele din dotare, dar și câinii de serviciu.
Ca de fiecare dată, atenția copiilor a fost captată de câinii de serviciu. Patrupezii polițiști Vis și Teba au executat perfect exercițiile specifice de dresaj canin. De asemenea, s-au prezentat exerciții de intervenție pentru prinderea unei persoane care nu s-a supus somațiilor legale, precum și de extragere a unei persoane  care s-a manifestat violent, dintr-un autoturism.
Luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) le-au explicat celor prezenți atribuțiile legale ce le revin, le-au prezentat tehnica din dotare, dar și armamentul folosit în misiunile speciale de intervenție.
În urma lecției interactive de respectare a regulilor de circulație, susținută de polițiștii de la prevenire, copiii au demonstrat că și-au însușit regulile de circulație, cei mai mici dintre ei fiind recompensați cu legitimații de ”Bun pieton”.
Minivacanța de 1 mai reprezintă un bun prilej pentru polițiști de a transmite tuturor sfaturi, recomandări pentru siguranța în trafic, în locuri aglomerate sau pe terenurile de joacă situate în apropierea locuințelor, în scopul de a se bucura în liniște, dar și în siguranță de zilele libere,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu