marți, 8 octombrie 2024

Invitație drumeție Situl Natura 2000 ROSCI0092 IGNIȘ

 

În data de 19 octombrie 2024, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca - Centrul Universitar Nord din Baia Mare, Societatea Geologică a României - Sucursala Baia Mare, Societatea de Geografie a României - Filiala Maramureș, Asociația EcoLogic și Clubul de Turism Creasta Cocoșului, organizează o drumeție la Situl Natura 2000 ROSCI0092 IGNIȘ - parte a viitorului Geoparc UNESCO Gutâi-Maramureș.
Toți cei care sunt interesați sunt bineveniți să participe. Este o ocazie minunată de a ne bucura de aerul curat, de peisaje frumoase și de compania celor dragi.
Plecarea este stabilită la ora 09:00, din fața Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”. Organizatorii vor pune la dispoziție un autobuz care vă va transporta la destinație. Cei care preferă să vină cu mașina sunt invitați să se alăture grupului la ora 09:45, în parcarea din Poiana Soarelui, Izvoare.
Pentru a vă bucura pe deplin de drumeție, vă recomandăm să veniți echipați corespunzător, având bocanci, haine de munte, o pelerină de ploaie și suficiente provizii de apă și hrană pentru prânz.
În cazul în care vremea se anunță capricioasă, vă rugăm să verificați website-ul Muzeului de Mineralogie, în data de 18 octombrie. Dacă condițiile meteo nu vor fi favorabile, drumeția din 19 octombrie va fi reprogramată.
Așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună o zi minunată în mijlocul naturii!

Ioana HOCHIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu