joi, 19 martie 2015

Romanca Simona Halep s-a calificat in semifinale la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat miercuri seara in semifinalele turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 6,1 milioane de dolari.
Tenismena noastra a invins-o in sferturi pe spaniola Carla Suarez Navarro (locul 13 in ierarhia WTA) in trei seturi, scor 5-7, 6-1, 6-1.
O ora si 54 de minute a durat intalnirea dintre cele doua sportive, una foarte disputata in primul set, dar dominata categoric in urmatoarele doua de Simona.
Iberica a inceput ca din tun partida si s-a desprins la 4-0 in doar 15 minute. A urmat insa o revenire a Simonei, care a egalat situatia la 4, dar a pierdut in cele din urma setul cu 5-7.
Incepand cu setul secund, Simona a pus stapanire pe joc, iar spaniola n-a reusit sa faca fata ritmului de joc impus de tenismena noastra. Astfel, Simona si-a adjudecat urmatoarele doua seturi cu acelasi scor, 6-1, si a avansat in semifinalele turneului american.
A fost cea de-a 9-a intalnire directa intre Simona Halep si Carla Suarez Navarro, iar, in urma acestei victorii, sportiva romanca a preluat conducerea la general, scor 5-4.

In penultimul act, constanteanca o va intalni pe castigatoarea partidei dintre Serena Williams (favorita nr. 1) si Timea Baczynski (favorita nr. 27), programata joi. Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu